What a Legend Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe What a Legend Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.7.03
A

Adult-57

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bilgisayar için save dosyaları nereye kopyalanıyor bilen varmı?

G

ghost8001

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dosya açılamıyordefalarca denedim olmuyor

İ

İnooo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Birşey soracağım arkadaşlar.Simdi ben bu oyunun bu versiyonunu indirdim Türkçe olarak. Oldu ki 2 hafta sonra yeni güncelleme çıktı ve betaya alındı...ben eski versiyonu oynamak icin de paket almak zorunda kalacakmiyim? Simdiden teşekkürler

S

Silinen üye 28892

Birşey soracağım arkadaşlar.Simdi ben bu oyunun bu versiyonunu indirdim Türkçe olarak. Oldu ki 2 hafta sonra yeni güncelleme çıktı ve betaya alındı...ben eski versiyonu oynamak icin de paket almak zorunda kalacakmiyim? Simdiden teşekkürler
Evet, giriş için sizden erişim isteyecektir.

İ

İnooo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yani eski versiyonu oynayamiyoruz...o halde yeni guncelleme gelmesin diye dua edelim:)

İ

İnooo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
O zaman sitede ki bütün oyunları boşa indirdik...Yeni güncellenmiş haline erişim istese daha makul olmazmiydi aceba... Çünkü eski versiyonu indirmiş birisi oyunun yeni sürümü çıktı diye oynayamayacak doğru mu?

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
O zaman sitede ki bütün oyunları boşa indirdik...Yeni güncellenmiş haline erişim istese daha makul olmazmiydi aceba... Çünkü eski versiyonu indirmiş birisi oyunun yeni sürümü çıktı diye oynayamayacak doğru mu?
Bunu ayarlaması zor olur ve sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Karaejderkral

Karaejderkral

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yav ne zaman cikicak yeni versiyonu 4. Kez indirdim oynuyorum bitir sil bida basla yokmu bu oyunu gelistirenlerin gelistirici bunyesine girip yardim edelim ya 🤣

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Yav ne zaman cikicak yeni versiyonu 4. Kez indirdim oynuyorum bitir sil bida basla yokmu bu oyunu gelistirenlerin gelistirici bunyesine girip yardim edelim ya 🤣
Yapımcı güncelleme üzerinde hala çalışmalarını sürdürüyor. Ne zaman yayınlanacağına dair ise net bir tarih yok.

D

Danger1245

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun çok güzel ama sürekli beni oyundan atıyor oyunun güncel sürümünü bitiremedim oyundan atma sorununu nasil çozebilirim

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Oyun çok güzel ama sürekli beni oyundan atıyor oyunun güncel sürümünü bitiremedim oyundan atma sorununu nasil çozebilirim
Hangi platformdan oynuyorsunuz? Oyun esnasında mı atıyor yoksa giriş yap tuşuna bas dediğiniz anda mı atıyor?

Z

Zeus2525

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu kadınları hamile nasıl birakacaz yeni sürumde bu olacak mı

Üst Alt