mimi118
Kayıtlı Üye
yarın çıkarmı acaba ya ?Kısa süre içerisinde Türkçe olarak yayınlanacaktır. Takipte kalmaya devam edin
yarın çıkarmı acaba ya ?Kısa süre içerisinde Türkçe olarak yayınlanacaktır. Takipte kalmaya devam edin
Hayır, Bir süre betada kalacak. Herkesin erişimine 1-1,5 Ay gibi bir süre içerisinde açılacak.Türkcesi çıktığında ücretsiz olarak mı çıkacak
Tekrar indirmeniz gerekiyor. Ama oyun Türkçe beta sürümü olarak yayınlanacak herkesin erişimine, yaklaşık 1 ay sonra açılacak. Oyunu beta erişimindeyken oynamak için Büyük Paket 1 Erişim paketi ya da Destekçi Plus üyesi olmanız gerekiyor.Güncelleme için tekrar mı indirmek gerekiyor yoksa kayıtlı oyundan giriş yapmak yeterli mi ?
Buraya Tıklayarak, ödeme detaylarını öğrenebilirsiniz. Sonrasında Ödeme bildirimi yapmalısınız.Beta surmu nasıl alınır ,
Odemə yapamadim malesef)))Buraya Tıklayarak, ödeme detaylarını öğrenebilirsiniz. Sonrasında Ödeme bildirimi yapmalısınız.
Ödeme detaylarını dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.Odemə yapamadim malesef)))
Ben sizin banka kartiniza ödəmə yapsam olurmu ?Ödeme detaylarını dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.