Son Konular
Summertime saga oynamadiysan süper oyunOynadığım en mükemmel 2d oyunu bu tarz oyunlar varsa önerebilir misiniz?
Hayır ona ön yargıyla yaklaştım ama denemeyi düşünüyorum önerin için teşekkür ederim.Summertime saga oynamadiysan süper oyun
Belli değil maalesef.Oyun bittiği zaman türkçeye çevrilip herkese sürülmesi ne kadar sürer acaba? Beta yapılacak mı yine?
Buna katılıyorum. Ama oyunun kendi bir havası var o yüzden beni çok etkilemedi ama Being a Dik grafikleri olsaydı da tadından yenmezdi tabi.Oyun çok iyi arkadaşlar hikaye olarak sıkmadan oynatıyor kendini fakat çirimler ve gerçeklik biraz yok gibi keşke o da olsaymış. Ben kendi adıma söylüyorum herkesin zevkleri farklıdır hikaye çok iyi tam keyif alınacak yere geliyorsun insan bir being a dik milf city çizimlerini arıyor. Yoksa oyun çok başarılı kaliteli bir oyun.
Çadırda ve çantanızda bulunan kürede ne yapmanız gerektiği yazıyor.İlk görev nasıl geçiliyor
Görevin ipuçlarına erişebilirsin o küredenÇadırda ve çantanızda bulunan kürede ne yapmanız gerektiği yazıyor.