Jupiter
Doğasever
Rica ederim.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin
Son Konular
Rica ederim.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin
Belli bir tarih yok.Yeni sürümü ne zaman gelir acaba?
Aynn kardeşim bnde bişey yapamadım bı bilgilendirinBu oyun nası oynanıyor ** karakterlerle etkileşime giremiyorum, diyalog/konuşma olayları vs. Yok ne yapmak gerek? [Android]
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Aynn kardeşim bnde bişey yapamadım bı bilgilendirin
Aynı sorun bende de var knkKarakterlerle diyaloga girilmiyor simgelerin üstüne tıklanmıyor ve karnımızı nasıl doyuruyoruz
görev yapmak için haritada yıldız olan yerlere gitmeniz gerekiyor eğer yoksa zamanı ilerletin.Aynı sorun bende de var knk
görev yapmak için haritada yıldız olan yerlere gitmeniz gerekiyor eğer yoksa zamanı ilerleti
Knk sophie odasına çağırdı geceden once gel dedi ama bi türlü giremiyorum yardımcı olabilir misin ?görev yapmak için haritada yıldız olan yerlere gitmeniz gerekiyor eğer yoksa zamanı ilerletin.
günün her saati deneyin olmazssa biraz yetenek geliştirin bilgisayardan.Knk sophie odasına çağırdı geceden once gel dedi ama bi türlü giremiyorum yardımcı olabilir misin ?