Merhaba;
Oyun konusu bir evdeki kızlar yerine gemideki hareminiz şeklinde düşünün, ama oynanışı farklı alışmanı9z lazım. Bunun içinde yukarıdqaki Arkadaşın yazdıgı gibi önce yeme içme duş banyo ve uyuma işinin hilesini acın. sonra biraz para basın 2-3 bin dolar yeter zaten yeme içmeye para vermiyorsunuz. Gene müzik ve Ses yok oyunda bunlar benim için eksi. Sonra İ infoda yazanları yerine getirmeye çalışın bunu yapmanında en kolay yolu 0 ingilizcenizde olsa günü ilerletmek, yyıldız gelecek buradan o odaya gidip görevleri yapın, konuşmaları yapın. Grafikler 10 üzerinden 6-7 gibi hareketli animasyonlar çok ve 12-14 kız oldugu için 2 li ilişkiler önemli yavaş ilerliyor oyun zaten konusunuda anlayınca sadece size oturup zamanı ilerletmek kalıyor.
Yıldızları ve konuşmaları takip edin. Kısa bir yardımda şöyle bulunayım 2 li bir mini oyun var domino oyunu gibi hileyi acıp önce yenin ve görevleri tanımlayın sonrada bilerek kaybedin başka acılmayan sahneler gelecek.
2. gemiye geçiş ve atlama sahnelerini begenmedim. Hele hele 2. gteminin harita yapısı berbat bu yüzden 3 yıldız veriyoru oyunun hakkı bana göre 3,5 yıldız....
Zevkler ve Renkler. Saygılarım ile.....