Bende de aynı sadece gemide dolaşılıyorOyunda nasıl diyolağa gireceğiz oynayamıyorum bir türlü
Oyun yapay zeka çevirisidir. Oyunda görev yaparak diyaloglara giriyorsunuz görev yapacağınız yer haritada odaların üstünde yıldız simgesiyle gösteriliyor.Ya bu ne biçim bir oyun ve neyi tr ye çevirdiniz arkadaşlar anlamadım oyunda 1 tane bile diyalog yok bende geçmiyor saçma sapan gemide hayalet gibi gezmekten başka hiçbirşey yok ki oyunda anlamadım lütfen yardım
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.26. sürüm gelmiş tr yama ile ne zaman gelir
emeklerinize sağlık her şey 10 numara böyle devam adultoyunceviri gururumuz
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Oyunun diger versiyonunu bitirdim. Yenilik geldi diyorda ben bi yenilikle karsilasmadim ne yapmam lazim?
Discordda da cevap alamadim ki baya yazdimDiscord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Ya banyo nerde yapcam bir türlü yapamadim yardım ederseniz sevinirim
Odanda uyuyabilirsin.beyler bu oyunda nasıl uyuyoruz
Odana gittiğinde sağ yukarıdaki 5 tane tuşun en solda olanına tıkla. Orada seçenekler çıkıyor. Eğer gece vakti ise uyuyabilirsin. Ya da uyumak yerine kestirebilirsin.OLMUYOR UYU SEÇENEĞİ ÇIKMIYOR
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!bo oyun nasıl oynanıyor kimseyle iletişime geçemiyorum ?
Büyük ihtimalle boyut yanlış yazılmıştır.Oyun 345 mb diyor mobildr fakat 636 mb indiriyir acaba bilgilermi hüncellenmedi bendemi bir sıkıntı var kolay gelsin
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim kolay gelsinBüyük ihtimalle boyut yanlış yazılmıştır.