RionaBenim
Kayıtlı Üye
Virtues olabilirmi hocamArkadaşlar şu waifu ya benzeyen görselleri bir oyun arıyorum adını unuttum yolsuzlastirma söz konusuydu hatırlayan varmı?
Virtues olabilirmi hocamArkadaşlar şu waifu ya benzeyen görselleri bir oyun arıyorum adını unuttum yolsuzlastirma söz konusuydu hatırlayan varmı?
Çizim olarak bu tarz oyunlar son dönemde sitemize daha fazla gelmeye başladı.Bunun gibi oyun çok az gelir
Giriş ekranından sonra bekleme süreleri cihazdan cihaza değişkenlik gösterebilir. Hangi platformdan oynuyorsunuz?kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra oyun adult oyun çeviri ekranında kalıyor nası çözebilirim
Giriş ekranından sonra bekleme süreleri cihazdan cihaza değişkenlik gösterebilir. Hangi platformdan oynuyorsunuz?
Dosyalar işlendiğinden dolayı o ekranda biraz bekletiyor . Beklediğin süre cihazının gücüne göre değişiklik gösterebilir.Androidden oynuyorum
Dosyalar işlendiğinden dolayı o ekranda biraz bekletiyor . Beklediğin süre cihazının gücüne göre değişiklik gösterebilir.
Bekledikten sonra giriş yaptı mı?Androidden oynuyorum
Konu içeriğinde de 'Paylaşılan Tarih' olarak belirtildiği gibi, eylül ayında güncellendi.En son güncelleme tarihi ne zaman
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.Oyun girişinde izin vermeme rağmen izinler verilmedi deyip oyundan çıkıyor
Bu oyuna da gelince bilgilendirir misinizSürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.
Forumdaki her yapay zeka ve Türkçe oyunu baştan portlayamaz kimse. Güncelleme geldikçe Android 13'e uyumlu hale gelecek oyunlar. Bu oyun özelinde soruyorsan da yapay zekalar yalnızca içerik ayı gibi etkinliklerle güncelleniyor.Bu oyuna da gelince bilgilendirir misiniz
Eternum bu oyundan daha iyi görüntülere sahip onuda oynamanı tavsiye ederim. hatta hikayesi muhteşemdir. kısaca gelecekte olabilecek bir oyun türü ile ilgili...bunun gibi grafiklere sahip birkaç tane daha oyun görmüştüm de, bu grafiklerle yapılan oyunları ne yazarak bulabilirim?