tekrar indirmeyi deneyin hocamoyunun önceki sürümlerinde hiçbir sorun çıkmamıştı bunu indirdim böyle hata veriyor ne yapmam lazım?
eylül içerik ayında güncelleme yapıldıSon güncelleme ne zaman geldi oyuna
arkadaşlar bu oyunlar nasış indiriliyor reklamları geçmiyor link gelmiyorGelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi herkese tavsiye ederim
Discord adresimizde ayrıntılı geçme var hocam oradan yapabilirsinizarkadaşlar bu oyunlar nasış indiriliyor reklamları geçmiyor link gelmiyor
Discord adresimizde ayrıntılı geçme var hocam oradan yapabilirsiniz
başka bir tarayıcı deneyin olmadı vpnle tr serverına bağlanınindirme linklerine tıklıyorum vpn kapatın diyor
ama vpn yüklü değil
denedim operada yine olmadıbaşka bir tarayıcı deneyin olmadı vpnle tr serverına bağlanın
Giriş sisteminin oyundan atma ile bir alakası yok. Discord sunucumuza gelip yaşadığın problemi anlatabilirsen yardımcı oluruz.Şu basta giris yapmayi kaldirabiliyor musunuz hangi oyunda giris yapmaya çalışsam oyundan atiyor lutfen şu olayi kaldirin
o zaman bir fikrim yok hocam çok yaygın bir hata değil ilk sizden duydum galibadenedim operada yine olmadı
aynı problem bende de olduGüncellemeden sonra gelen trende ki sahnede adamın yerini aldığımızda oyun ilerlemiyor, menüler yok oluyor çarpıdan oyunu kapatmak zorunda kalıyoruz. Başka yaşayan var mı bu sorunu