Phyrosca
Kayıtlı Üye
Oyun içinden hangi sürümde olduğuna bakıp sonra en son çıkan oyunun sürümüne bakıp anlayabilirsiniz.Oyunun güncellendiğini nasıl anlarız
Oyun içinden hangi sürümde olduğuna bakıp sonra en son çıkan oyunun sürümüne bakıp anlayabilirsiniz.Oyunun güncellendiğini nasıl anlarız
Yanlış birşey yaptın, kanka save aldıysan oradan devam et ve evet internetten rehber bulabilirsinSelam beyler bu yokonun annesini sokakta becerdikten sonra öldün yazdı ve oyun bitti yazdı, oyun bitiyormu yoksa yanlış bişeyler mi yaptım? Rehberi varmı bu oyunun?
Youtubeda falan bulabilirsin belki.Şu oyunun save dosyasını nerden bulabilirim?
V.I.R.T.U.E.S. oyununu deneyebilirsin.Bu oyunu uzun zaman önce oynamıştım.. Bu tarz oyun daha da bulamadım önerecek var mı ?
Virtues ve Eternum.Bu oyunu uzun zaman önce oynamıştım.. Bu tarz oyun daha da bulamadım önerecek var mı ?
Yeni sürümü çıktı ama yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Yeni Sürümü Çıktı Mı Yoksa Yapımı Bırakıldı Mı Bilen Var Mı
Yeni sürümü çıksa da yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor. Bu da genelde yılda 2 kere oluyor.Yeni Sürümü Çıktı Mı Yoksa Yapımı Bırakıldı Mı Bilen Var Mı
Yeni sürümü çıktı ama yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Cevaplarınız için teşekkür ederimYeni sürümü çıksa da yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor. Bu da genelde yılda 2 kere oluyor.
Rica ederiz.Cevaplarınız için teşekkür ederim
Rica ederiz iyi oyunlar.Cevaplarınız için teşekkür ederim