O tarz bir arama seçeneği yok maalesef.bunun gibi grafiklere sahip birkaç tane daha oyun görmüştüm de, bu grafiklerle yapılan oyunları ne yazarak bulabilirim?
tamamdır teşekkür ederimO tarz bir arama seçeneği yok maalesef.
Yapay zekalara uzun süre güncelleme gelmeyecek bir sonraki içerik haftasında toplu olarak güncellenecekler.Yapımcı güncelleme çıkarttı sanırım yada ben yanlış anladım. Çıktıysa çevirisi ne zamana gelir yada planlanıyor mu acaba
Takamura'nın dojosundaki gizli şelalede bitiyorsa belki içerik güncellemesi gelmiş olabilir çünkü 0.8 sürümünde bazı lokasyon ve sahneler kilitliydi ve yapım aşamasındaydı.Kankalar güncelleme bende bir önceki sürümle aynı yerde bitiyor sizde de öyle mi
Final yaptı sanırım yapımcının waifu hunters diye bir projesi var onunla çalışıyor şuan galiba patreonda bir şeyler yazıyor ama tam çözemedim, discord adreslerinide bulamadımOrtalama ne zaman final yapar oyun?
Daha final yapmadı, diğer güncellemede yapar mı bilemem ama yaparsa oyun hikaye bakımından eksik olur diye düşünüyorum.Final yaptı sanırım yapımcının waifu hunters diye bir projesi var onunla çalışıyor şuan galiba patreonda bir şeyler yazıyor ama tam çözemedim, discord adreslerinide bulamadım