Son Konular
Çıkarım o zaman tebrik de ederim merak etmeyin. Son etkinliğin kötü geçmesine değil yorumum bu arada. Etkinlik ve öncesinde beta oyunlarda yaşanan gecikmeler bana göre de kabul edilebilir, gayet normal süreçler. Ama bu süreçte iletişim olarak çok zayıf kaldınız.Yapılmış 9 tane etkinlikten 1'i aksaklıklardan dolayı sıkıntılı geçti. Her gün 3 tane felan oyun paylaşılıyor ve haliyle diğer oyunları etkileceyecek. Yorum yaparken biraz düşünerek yap. 15 Gün içinde tüm oyunlar eklenmiş olduğunda tekrar yaparsın bu yorumunu.
Süreçte zayıf kaldığımızı düşünmüyorum, zaten neredeyse forumdaki her oyunun altında bir moderatör yazısı olarak Discord'a çağırıldığını görebilirsin. Forumdan toplu olarak iletişim kurulması zor, aslında zor değil de herkese attığım duyuruyu göstermesi zor. Discord'dan sürekli bilgilendirme yapıyordum zaten. Ayrıca etkinlikte öyle aksaklıklar oldu ki, hiç biri ön görülebilir değildi. Oyun ben portlamıyorum, bana sürekli portlayacağını söylemişti yazılımcımız portlamadı, olay bundan ibaret.Çıkarım o zaman tebrik de ederim merak etmeyin. Son etkinliğin kötü geçmesine değil yorumum bu arada. Etkinlik ve öncesinde beta oyunlarda yaşanan gecikmeler bana göre de kabul edilebilir, gayet normal süreçler. Ama bu süreçte iletişim olarak çok zayıf kaldınız.
Kod hatalarından birkaçının ekran görüntüsünü atar mısın?oyun güzel ama bozuk. siyah ekran için önderdiğiniz çözüm olmuyor ve hikaye ilerleyince ekranda sadece kodların olduğu bir ekranı defalarca geçmeme rağmen devam ediyor.. baştan aşağı ne zaman düzeltilir? kolay gelsin.
pcAnimasyonda siyah hata alanlar PC üzerinden mi oynuyor yoksa APK mı?
pc mega ile indirdimAnimasyonda siyah hata alanlar PC üzerinden mi oynuyor yoksa APK mı?
Oyun girişindeki hatayı düzelttiğinize göre tekrar mı indirecezOyunun girişindeki hata düzeltildi. Animasyon hatasında ise, araştırdık ve oyunun orjinal halinde de bu hatayı alan çok kişi varmış. Çözmeye çalışıcaz eğer çözemezsek de yapımcı sonraki sürümle düzeltecektir. Bu oyunda görünürde hata kalmadı.
EvetOyun girişindeki hatayı düzelttiğinize göre tekrar mı indirecez
Bilgisayar sürümünde genel, sonraki sürümle düzelir yüksek ihtimalle. Bluestacks üzerinden APK versiyonu ile de oynayabilirsin. Bize gelen geri dönüşlere göre APK sürümünde o sorun yok.Animasyonlarda siyah ekran hatası genel mi yoksa bir çözümü var mı?
Dönüşünüz için teşekkürlerBilgisayar sürümünde genel, sonraki sürümle düzelir yüksek ihtimalle. Bluestacks üzerinden APK versiyonu ile de oynayabilirsin. Bize gelen geri dönüşlere göre APK sürümünde o sorun yok.