aLXD
Güncelleme Abonesi
mega da sorunlu gözüküyor iletirseniz sevinirim başkalarının eğlencesi bozulmasınz<33Hemen iletiyorum, en kısa sürede düzeltilecektir.
mega da sorunlu gözüküyor iletirseniz sevinirim başkalarının eğlencesi bozulmasınz<33Hemen iletiyorum, en kısa sürede düzeltilecektir.
Kesin bir tarih yok.ne zaman çıkacak betadan 1 ay oldu
Oyun şu anda herkesin erişimine açık, beta üyeliğine ihtiyaç duymadan indirip oynayabilirsiniz.bunun beta üyeliği mağazadan kalktı sanırım üzdü
bende aynı sorunu yaşıyorum14.396 MB lık bir indirme gereklidir diyor ancak indiremiyorum var mı başına böyle bir şey gelen
14.396 MB lık bir indirme gereklidir diyor ancak indiremiyorum var mı başına böyle bir şey gelen
Bu hata windows kullanıcı adında veya oyunu attığınız klasörlerin birinin isminde boşluk olmasından dolayı. Düzeltilene kadar boşluğu kaldırırsanız oynayabilirsinizbende aynı sorunu yaşıyorum
Animasyon kısımlarında siyah ekran olmasının çözümü var mı ?
O hata çözülecek ancak etkinlikten dolayı ona vakit ayıramıyoruz. Eğer beklemek istemezseniz, Windows kullanıcı adınızda boşluk olmaması gerek. Boşluğu silerseniz, sorun çözülür ya da hatayı çözmemizi bekleyebilirsiniz.14.396 MB lık bir indirme gereklidir diyor ancak indiremiyorum var mı başına böyle bir şey gelen
O da çözülecekanimasyonda siyah ekranın çözümü yok mu
Yapılmış 9 tane etkinlikten 1'i aksaklıklardan dolayı sıkıntılı geçti. Her gün 3 tane felan oyun paylaşılıyor ve haliyle diğer oyunları etkileceyecek. Yorum yaparken biraz düşünerek yap. 15 Gün içinde tüm oyunlar eklenmiş olduğunda tekrar yaparsın bu yorumunu.Yine neydiği belirsiz bir etkinlik geliyor ve üstelik bu diğer çıkmış oyunları da etkilemeye başladı şimdidenbakalım Eylül etkinliği ne zaman bitecek ben Mart gibi diyorum ama
![]()
Bu hata windows kullanıcı adında veya oyunu attığınız klasörlerin birinin isminde boşluk olmasından dolayı. Düzeltilene kadar boşluğu kaldırırsanız oynayabilirsiniz14 mb lik indirme hatası ne nasıl düzelcek