K
kinqdom12
Güncelleme Abonesi
Yeni sürümü indirdim bende de beta hatası verdi fakat geç diyerek girdim ve oyun sadece 1 saat sürdü yeni güncelleme 1 saat miydi?Hala aynı hatayı alıyor musunuz?
Yeni sürümü indirdim bende de beta hatası verdi fakat geç diyerek girdim ve oyun sadece 1 saat sürdü yeni güncelleme 1 saat miydi?Hala aynı hatayı alıyor musunuz?
Düzeldi teşekkürlerHala aynı hatayı alıyor musunuz?
Oyun betada üyeliğiniz olmadan oynayamazsınız.oyunu dün oynadım bir sıkıntı yoktu fakat bugün girmeye çalıştığımda girişte böyle kalıyor sebebi nedir acaba ?
Ekli dosyayı görüntüle 10536
Şuan oyun betada yeni güncelleme geldi.Bu yeni guncelleme mi betadzn cikmisti
Oynanış süresi hakkında bir bilgim yok ama Carol ve Roxy için yeni sahneler gelmiş.Yeni gelen güncelleme ne kadar büyük, kaç saatlik bir oynanış sunuyor ?
Hangi karakterlere yeni sahneler eklemişler ?
Sırf bu oyun için beta paketini alacağım.
Kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz yoksa en baştan mı başlamamız gerekiyor ?Oynanış süresi hakkında bir bilgim yok ama Carol ve Roxy için yeni sahneler gelmiş.
Save dosyan uyumluysa devam edebilirsin, değilse edemezsin.Kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz yoksa en baştan mı başlamamız gerekiyor ?
Evet oyun şu an betada, girebilmek için beta üyeliğinizin olması lazım.0,85 sürümü indirmiştim önceden oyun takılıyor kalıyor açılmıyor sebebi betaya girdiği için mi oyun
Ekli dosyayı görüntüle 10555
Oyun şu an betada olduğu için beta üyeliği satın almalısınız.güncellemesini nasıl yapıcam
Hayır üyelik alırsanız giriş yapabilirsiniz.Merhabalar bir sorum olucaktı destekçi üye olduktan sonra tekrar indirmek gerekiyormu ?
Şu an hata alsanız bile oyuna giremezsiniz. Oyun betada olduğu için beta üyeliğine ihtiyacınız var.Oyunu Önceden Oynuyordum, 1 Hafta Kadar Bir Süre Girmedim Fakat Şimdi Oyunu Açıp, Hesap Bilgilerimi Girdikten Sonra Karşılaştığım Sorun Ektedir. Çözümü Hakkında Bilginiz Var mı Veyahut Neden Böyle Bir Sorunla Karşılaşıyorum ?