DüzeltilecekOyun açılmıyor. Herhangi bir hata vermiyor ama isim ve şifre yazma ekranı gelmiyor, site logosu geliyor ve kayboluyor sonra bir şey olmuyor.
Birkaç günlük gecikmeden dolayı özür dileriz. En yakın zamanda düzeltilecektirne zaman baba ne zaman mezara girince mi
Ahahahahane zaman baba ne zaman mezara girince mi
Aga okay miyiz çözüldü mü artık
Etkinlik içerisindeki yeni oyun ve güncelleme paylaşımları bitti, etkinliğe dahil olan bütün oyunlardaki hatalar ve problemler toplu şekilde halledilecek, etkinlik bitmeden bütün oyunları hatasız oynayabileceksiniz. Merak ederseniz etkinliğin bitiş tarihi de 10 Aralık.yok yine açılmıyor
hocam önceki etkinlik gibi bu da gecikti zaten. bu oyun için birkaç günlük gecikme için üzgünüz yakında halledeceğiz dedi arkadaş. şimdi de 10 aralığa itelediniz allah aşkına artık diyecek bir şey bulamıyorum. sanırım bu son etkinliğinize katılışım oldu kolay gelsinEtkinlik içerisindeki yeni oyun ve güncelleme paylaşımları bitti, etkinliğe dahil olan bütün oyunlardaki hatalar ve problemler toplu şekilde halledilecek, etkinlik bitmeden bütün oyunları hatasız oynayabileceksiniz. Merak ederseniz etkinliğin bitiş tarihi de 10 Aralık.
Erişim gerektiren içeriklerin tamamı bir etkinliğe dahil olsalar da betadadır. Beta sürecinde oynayan üyeler hataları bildirir, çeviride sıkıntılar varsa halledilir, bütün problemler çözülmeden beta süreci sona ermez. İtelemek gibi bir şey yok, verdiğiniz ücretin boşa gitmeyeceğinden ve etkinliğin betası sona ermeden bütün oyunları sorunsuz oynayabileceğinizden bahsettim. Bunun için uğraşılıyor, hatalar toplu şekilde halledilir, kimse de mağdur edilmez, merak etmeyin.hocam önceki etkinlik gibi bu da gecikti zaten. bu oyun için birkaç günlük gecikme için üzgünüz yakında halledeceğiz dedi arkadaş. şimdi de 10 aralığa itelediniz allah aşkına artık diyecek bir şey bulamıyorum. sanırım bu son etkinliğinize katılışım oldu kolay gelsin
boşver başka platform mu kalmadıbadik çıkınca herkes ona yoğunlaşacak burası yine kalacak. basit çözümü olan bir sorun var bu oyunda. bu kadar basit bir şeyi ayarlamak yarım saatini almamalı yapan arkadaşın. ya yapan arkadaş iş bıraktı, ya da iplemiyor. tabi sorun sadece dosya dizini gibi basit bir sorun değil de direk yapılan işteyse orası ayrı. burası sizlerin satış tezgahı. satıcı müşteriye net olursa kaybetmez satış yapar. ama yuvarlak cevaplar verilir ise müşteri başka tezgaha gider orada kalmaz.
Basit bir çözümü olsaydı şimdiye kadar bekletilmezdi ondan emin olabilirsin. Etkinliğin uzadığı konusunda aksi bir cevap vermiyoruz zaten, "evet uzadı ve bundan dolayı üzgünüz" diye daha önceden de belirttik. Ayrıca bu hafta bu ve diğer birkaç oyunda bulunan hataların tamamen düzeltilmesini bekliyoruz aksi bir durum çıkmazsa. Buradan sürekli bilgilendirme yapamıyoruz bu yüzden discord sunucumuza gelmenizi öneriyorum. En azından daha kolay ve hızlı bir cevap alabilirsinizbadik çıkınca herkes ona yoğunlaşacak burası yine kalacak. basit çözümü olan bir sorun var bu oyunda. bu kadar basit bir şeyi ayarlamak yarım saatini almamalı yapan arkadaşın. ya yapan arkadaş iş bıraktı, ya da iplemiyor. tabi sorun sadece dosya dizini gibi basit bir sorun değil de direk yapılan işteyse orası ayrı. burası sizlerin satış tezgahı. satıcı müşteriye net olursa kaybetmez satış yapar. ama yuvarlak cevaplar verilir ise müşteri başka tezgaha gider orada kalmaz.
Başka sitelerden burada bahsetmezseniz sevinirizboşver başka platform mu kalmadı
Etkinlik bitti. 2 saat sonra 11 aralik. Hiç sanmıyorum ama soruyorum sorun düzeldi mi?Etkinlik içerisindeki yeni oyun ve güncelleme paylaşımları bitti, etkinliğe dahil olan bütün oyunlardaki hatalar ve problemler toplu şekilde halledilecek, etkinlik bitmeden bütün oyunları hatasız oynayabileceksiniz. Merak ederseniz etkinliğin bitiş tarihi de 10 Aralık.
Sorun düzeltildi, linkler yenilendi, oyunu silip yeniden indirmen gerekiyor sadece.Etkinlik bitti. 2 saat sonra 11 aralik. Hiç sanmıyorum ama soruyorum sorun düzeldi mi?