Lunael
Yetkili
ann ve meganAnn üzümlü kekim
Son Konular
ann ve meganAnn üzümlü kekim
oyunun birden fazla sonu var tekrar farklı bir sonla oynayıp bitirmeni tavsiye ederimOyun iyiydi ama cok kisaydi Helena ile otelde opustukten sonra oyun bitiyor
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunu siteden indirdim ama login ekraninda hatali bilgi diyo nası cözebilirim
ekran görüntüsü atabilir misiniz ?Oyunu siteden indirdim ama login ekraninda hatali bilgi diyo nası cözebilirim
Ayarlardan sesi açtınız mı ?Oyunun sesi gelmiyor,Yardımcı olurmusunuz?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.bişey sorcam alet takımını nerde buluyoruz
Agalar kullanıcı adım ile giremiyorum problem ne acabaEkli dosyayı görüntüle 825
GENEL BAKIŞ
Görsel roman türünde olan bu oyunda, verdiğiniz her karar oyunun gidişatını tamamen değiştirebilir. Yanlış cevap diye bir şey olmamasının yanı sıra şeçtiğiniz hiçbir şey oyunu bitirmez sadece farklı bir hikaye ile devam edersiniz. Çokça güzel, tatlı ve seksi kadınla tanışacaksın ve bunlar ya seni sevecek ya da nefret edecek. Bu tamamen sana bağlı...
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.43 GB
Oyun Boyutu APK: 590 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Male protagonist, Oral sex, Voyeurism, sex toys, Visual Novel, Ren'py, 3DCG, Sex, Anal, Footjob, Spanking
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Twists of My Life oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 826 Ekli dosyayı görüntüle 827 Ekli dosyayı görüntüle 828 Ekli dosyayı görüntüle 829 Ekli dosyayı görüntüle 830
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Ağalar
Agalar kullanıcı adım ile giremiyorum problem ne acaba
TeşekkürlerŞu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.
Rica ederim.Teşekkürler
Oyunu oynamak için satın almamızmı gerekiyor