Son Konular
'' Oyun Konuları '' kısmına yapımcılar ne yazıyorsa bizde onları yazıyoruz. Ama oyunun güncellenme durumu yok.bazı yabancı sitelerde animated yazıyo oyun hakkında. sonradan mı eklendi acaba? burada da final gerçi ama konuda animasyon yazmıyor.
Sadece bu oyunda oluyor diğer oyunlarda almıyorumCloud linkinden indirme yaptığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum mobil ve WiFi üzerinden denedim fakat tekrar aldım çözümü nedir
Anti-virüs tarzı bir program kullanıyor musunuz?Cloud linkinden indirme yaptığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum mobil ve WiFi üzerinden denedim fakat tekrar aldım çözümü nedir
Alternatif linki denediniz mi?Sadece bu oyunda oluyor diğer oyunlarda almıyorum
HayırAnti-virüs tarzı bir program kullanıyor musunuz?
Megayı kullanamıyorum sürekli kota hatası veriyorAlternatif linki denediniz mi?
Kotanız dolduğunda vpn kullanırsanız veya modemi kapatıp açarsanız aynı kaldığı yerden devam edebiliyorsunuz.Megayı kullanamıyorum sürekli kota hatası veriyor
Cloud linkinde sıkıntı varmış galiba megadan indirdim bir sıkıntı yokKotanız dolduğunda vpn kullanırsanız veya modemi kapatıp açarsanız aynı kaldığı yerden devam edebiliyorsunuz.
Cloud linkine baktım hiç bir sıkıntı yok siz de verdiği hata internet ağı veya cihazdan kaynaklı olabilmekte.Cloud linkinde sıkıntı varmış galiba megadan indirdim bir sıkıntı yok
Evet, 'Void's Calling' isimli bir oyunu daha var.yapımcının başka oyunları var mı?
Oyunda seks sahneleri bulunmakta. Yanlış hatırlamıyorsam işe gidiyordunuz.Oyundaki her kızla ilişkiye girebiliyor muyuz birde nasıl para kazanıyoruz bilen var mı
Staja gidiyoruz ancak işe nasıl başlıyoruz bulamadımOyunda seks sahneleri bulunmakta. Yanlış hatırlamıyorsam işe gidiyordunuz.
Stajda para kazanamıyoruzStaja gidiyoruz ancak işe nasıl başlıyoruz bulamadım