Son Konular
Evet sağlanabiliyor.Destekçi plus ile erişim sağlana biliyor mu
Nadia betadan çıkmayacak sadece destekçi plus ve nadia erişimcisi erişebilecek oyuna.2 aydır betada,ne zaman çıkıcak acaba?
Oyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayanlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Android de sürekli siyah ekran oluyor ve düzelmiyor. Çıkıp giriyorum 2dk oynuyorum yine siyah ekran oluyor. (Android 11/Galaxy A50) Çözümünü bilen var mı?
aşşağı da lambalar var sağda ki açık, soldaki kapalı(ya da tam tersi) sonra dışarı çıkıp sağda ağacın altında gizli kutu olucak sonra kendinize çekeceksiniz kutuyu ve envanterinde ki anahtarla ile açacaksınız.Ya şu kutuphanede doğu ışığını aç ve kuzeydoğu ya git diyor orayı nasıl geçecem kafayı yedirtti
İki parmağınızla ekrana basılı tutunuz.Androidden oynuyorum sağ tık VS basmam gerekiyor envantere nasıl girebilirim
Hile menüsü yok maalesef.Bu arada oyunda para hilesi var mı varsa nasıl aktif edebilirim
Discord sunucusuna gelip oradaki yetkililerden yardım isteyebilirsin.Bu arada oyunda para hilesi var mı varsa nasıl aktif edebilirim
Tüm haritayı gezip meşaleleri bulmanız gerekiyor eğer tam yerlerini öğrenmek istiyorsanız belki Discord sunucumuzda bilen vardır.Ekli dosyayı görüntüle 7362şu yeri nasıl geçecem ya kafayı yedim lütfen yardim
Discord'da Nadia kanalına yazdınız mı?Geçen geldim 2 saat 1 kişi bile cevap vermedi Gine geliyorum bakalım kim cevap vercek