Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
C

cagatayziyagil

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun sürüm numarası 79041 mi yoksa en son çıkan 81042 mi? Bir de ödeme bildirimi ne kadar sürede onaylanıyor?

E

efsane88

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2 aydır betada,ne zaman çıkıcak acaba?

S

Silverpage

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Destekçi plus ile erişim sağlana biliyor mu

S

scavadovs

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android de sürekli siyah ekran oluyor ve düzelmiyor. Çıkıp giriyorum 2dk oynuyorum yine siyah ekran oluyor. (Android 11/Galaxy A50) Çözümünü bilen var mı?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Android de sürekli siyah ekran oluyor ve düzelmiyor. Çıkıp giriyorum 2dk oynuyorum yine siyah ekran oluyor. (Android 11/Galaxy A50) Çözümünü bilen var mı?
Oyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayanlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.

Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz.

Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma:
  • Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
  • Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
  • Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun.
  • Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın.
  • İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.

Iboo

Iboo

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0$
Gerçekten harika bir oyundu devamını sabırsızlıkla bekliyorum verdiğim paraya değdi

ivoltrani

ivoltrani

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Evet öncelikle gerçekten bu sitede oynadığım en iyi oyunlar listemde kesinlikle ilk 5'e girer. Görsel olarak zaten şimdiye kadar oynadığım en iyi rpgm. Hatta görsel roman türünde oynadığım oyunlar arasında grafik olarak sanırım en iyisi bu. Animasyonları filan harika olmuş. Birde arada en önemli yerlerde seslendirme yapılması da oyuna ek olarak bir heyecan katmış. Gelelim Adult Oyun Çeviri ekibinin başarısına. Hepsini tebrik ediyorum çeviriler muhteşemdi. Araya katılmış espiriler filan da çok iyi olmuş ve hiç sırıtmamış. Oyunun sadece görsel kısmı değil hikaye kısmını çok güzel ve ekip bunu çok iyi çevirmiş. Arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum. Şimdi yeni güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Maddi durumlarınızı bilemem ama kesinlikle durumu olan arkadaşlara almalarını tavsiye ederim.

Safakhd

Safakhd

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Ya şu kutuphanede doğu ışığını aç ve kuzeydoğu ya git diyor orayı nasıl geçecem kafayı yedirtti

Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya şu kutuphanede doğu ışığını aç ve kuzeydoğu ya git diyor orayı nasıl geçecem kafayı yedirtti
aşşağı da lambalar var sağda ki açık, soldaki kapalı(ya da tam tersi) sonra dışarı çıkıp sağda ağacın altında gizli kutu olucak sonra kendinize çekeceksiniz kutuyu ve envanterinde ki anahtarla ile açacaksınız.

Clazai

Clazai

Kredi
0$
Androidden oynuyorum sağ tık VS basmam gerekiyor envantere nasıl girebilirim

Clazai

Clazai

Kredi
0$
Bu arada oyunda para hilesi var mı varsa nasıl aktif edebilirim

Safakhd

Safakhd

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Screenshot_2021-05-02-21-10-00-079_treasureofnadia.adultoyunceviri.com.jpgşu yeri nasıl geçecem ya kafayı yedim lütfen yardim

K

kursadkurt

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
83051 versiyon yayınlandı indiren varmı?

Üst Alt