niajesti
Kayıtlı Üye
Hayır kanka bu oyuna erişim sağlamak için icin özel paket satın almalısın
Bu oyunun erişimi herkese açılırım mı ona göre alıcam
Bu oyunun erişimi herkese açılırım mı ona göre alıcam
Evet o şekilde yapmanız gerekiyor.Ben anlamadım eski oyunu slip bunu mu yüklücez
Yanılmıyorsam save dosyasını saklamamız lazım degilmi yoksa telefon saklar mi save dosyasını ?Evet o şekilde yapmanız gerekiyor.
Telefon kendisi saklar ama istiyorsanız siz kendiniz de yapabilirsiniz.Yanılmıyorsam save dosyasını saklamamız lazım degilmi yoksa telefon saklar mi save dosyasını ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Android te hata var yer altında rahibyle konuşur ken siyah ekran oluyor
Son güncellemeden önce en fazla %79'a geliniyordu şimdi ise %83'e gelinebiliyor.şuan % kaç fazla gelmediyse indirmeyecem tadı damağımda kalıyor sonra
Çok geçmiş olsun boşver sen iyileş daha sonra da oynanır sağlık her şeyden önemliDiscord sunucumuzda söylemiştim orda olmayan arkadaşları da bilgilendirmek için söyleyeyim. Babamın korona testi pozitif çıktı ve henüz ben teste girmedim ancak bende çok rahatsız hissediyorum. Biraz kendimi toparladıktan sonra bu oyun ve the twist için yeni güncellemeyi hazırlayacağım. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler...
Şu anda net bir tarih yok.Bu oyunun ne zaman %100 şekilde çıkacak Türkçesi olarak
Mağaradaki adak tapınağında yapabilirsinişçilik nasıl yapıcam bir türlü beceremedim
teşekkürlerMağaradaki adak tapınağında yapabilirsin
Rica ederim iyi oyunlar dostum ve Discord sunucusunda bulunmuyorsan burdaki linkten gelebilirsin orada her konuda daha hızlı yardım alabilirsin.teşekkürler