Korisch
Kayıtlı Üye
Daha güncellemedik o versiyonu.83051 versiyon yayınlandı indiren varmı?
Daha güncellemedik o versiyonu.83051 versiyon yayınlandı indiren varmı?
Verilir.şuan türkçe erişimi alsam hemen gelir mi acaba?
Verilmiştir.reis yaptım ama tam olarak bilmiyorum ilk defa alıyorum da. Orda denileni yazıp ödeme bildirimi yaptım
Yetkililer siteye güncel sürümü upload edince tekrar indiriyorsun sonra eski savelerini yedekle Treasure of Nadia'nın eski sürümünü cihazından sil yeni sürümü kur ve eski savelerini oyunun save klasörüne atOyun güncelleme alınca nasıl güncelliyoruz daha evvel yapmışlığım yok
Kardeşim 2 tanesi kilisede 1 tanesini craft yapılan tapınak ta 2 tanesi ormanda heryerde var ama şimdilik bu görev için bunları yakEkli dosyayı görüntüle 7362şu yeri nasıl geçecem ya kafayı yedim lütfen yardim
Uzun sürüyor beklemeniz gerekiyor.oyunu açamadım bir türlü. oyun dosyası okunuyorda kalıyor
Teşekkür ediyorum bilgi içinYetkililer siteye güncel sürümü upload edince tekrar indiriyorsun sonra eski savelerini yedekle Treasure of Nadia'nın eski sürümünü cihazından sil yeni sürümü kur ve eski savelerini oyunun save klasörüne at
Admincim çok geçmiş olsun. Boşver sağlık daha önemli dinlenmene bak sen.Discord sunucumuzda söylemiştim orda olmayan arkadaşları da bilgilendirmek için söyleyeyim. Babamın korona testi pozitif çıktı ve henüz ben teste girmedim ancak bende çok rahatsız hissediyorum. Biraz kendimi toparladıktan sonra bu oyun ve the twist için yeni güncellemeyi hazırlayacağım. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler...
Açılmayacak.Bu oyunun erişimi herkese açılırım mı ona göre alıcam