Phyrosca
Kayıtlı Üye
Dosyaları eksik indirmişsiniz. Cloud üzerinden indirirken sağ üstteki mavi butona basıp indiriniz. Clear.exe'nin olmama gibi bir olasılığı yok.clear.exe dosyası yok ve oyun açılırken hata veriyor.
Dosyaları eksik indirmişsiniz. Cloud üzerinden indirirken sağ üstteki mavi butona basıp indiriniz. Clear.exe'nin olmama gibi bir olasılığı yok.clear.exe dosyası yok ve oyun açılırken hata veriyor.
Envanterden ruh kristaline tıklayarak yardım alıyorsunuz.Oyun içerisinde walkthrough mod mevcut mu? Mackenzie Phyrosca
Anti virüs programınızı veya defenderı devre dışı bırakıp clear.exe'yi çalıştırın sorun düzelecektir.Böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?
EvetArkadaşlar bu oyunun son sürümünü indirirsem eğer tüm yeni eklenmiş bölümleri oynayabiliyor muyum?
Oyunun içinde bölüm seçici mevcut istediğiniz yüzdelikte oynayabilirsiniz.save dosyası var mı ortalarda kalmıştım baştan başlamayım şimdi Phyrosca
Anladım peki oyunun son sürümü türkçe çeviri olarak sitenizde varsa bana link atabilir misiniz yanlış olanı indirmek istemem
Sayılır lust epidemicden iki karakter arada bir gözüküyor onun haricinde benim bildiğim pek bir fark yokLust Epidemic'i oynamadan direkt bunu oynasam bir şey kaçırır mıyım? Lust Epidemic'in tarzı pek benlik değil de.
Telefonda var evinde yatak odasında iki tane vazo var birisi hileyi açıyor ama sadece para ve eşya hilesi varPara hilesi var mı?
ikisinin tarzı aynı kanka bu da sarmaz o zaman seni. Ben ikisinide %100 bitirdim hikayeleri %99 olarak birbirlerinden ayrı geri kalan %1 lik kesim yan görev zaten. Hikayede bir kız var eski oyundakilerle ticari rekabete giriyor. İlk oyunu oynarsan sadece rekabet ettikleri maddeyi daha iyi tanıyorsunLust Epidemic'i oynamadan direkt bunu oynasam bir şey kaçırır mıyım? Lust Epidemic'in tarzı pek benlik değil de.
Buraya Tıklayarak rehberi indirip yardım alabilirsiniz.%52 veya 53 lerde takılı kaldım yardım lazım. Tikpak artifact ile ormanın derinliklerinde bir kapı açmamı istiyor fakat benim kasamda o materyel yok ve nasıl build edeceğimi veya bulacağımı bilmiyorum. Birisi bana yardım edebilir mi?