Denedim yine olmadiTelefonunuzdan Google Chrome uygulamasını kaldırıp veya devre dışı bırakıp cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.
Discord Sunucumuza katılmak için tıklayınız.Hile için discord adresini alabilir miyim
Maalesef bulunmuyor ama hile yapmak için Discord Sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyun en baştan para hileli kayıt dosyası var mı Android için
Oyundan atıyor forumda denileni yaptım yine aynıMaalesef bulunmuyor ama hile yapmak için Discord Sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
RAR dosyalarında herhangi bir şifre bulunmuyor, yüksek ihtimalle yanlış indirmişsiniz.Rar şifresi ney acaba
tekrar indirdim fakat yine aynıRAR dosyalarında herhangi bir şifre bulunmuyor, yüksek ihtimalle yanlış indirmişsiniz.
Discord sunucumuza katılıp benimle iletişime geçer misin ?tekrar indirdim fakat yine aynı
Cloud'dan indiriyorsan, yukarda sağda mavi buton var rusça yazıyor. Ona bas, .Zip uzantılı indirecek. Sonrasında rardan çıkarıp giriş yaparsın.tekrar indirdim fakat yine aynı
ben de aynı problemden muzdaribimİnternet bağlantınız kontrol ediliyor...
İnternet bağlantısı sağlandı...
Kullanıcı adınızı giriniz: zProfessionale
Şifrenizi giriniz: **********
Başarıyla giriş yapıldı...
Dosya doğrulama başladı...
Dosyalar doğrulandı...
Oyun dosyası okunuyor...
Traceback (most recent call last):
File "<dist\obf\main.py>", line 3, in <module>
File "<frozen main>", line 240, in <module>
File "<frozen main>", line 165, in Main
File "<frozen main>", line 100, in OpenArchive
File "py7zr\py7zr.py", line 841, in extract
File "py7zr\py7zr.py", line 540, in _extract
File "py7zr\py7zr.py", line 1018, in extract
File "py7zr\py7zr.py", line 1083, in extract_single
File "py7zr\py7zr.py", line 1065, in extract_single
File "pathlib.py", line 1200, in open
File "pathlib.py", line 1054, in _opener
PermissionError: [Errno 13] Permission denied: '\\\\?\\C:\\ProgramData\\data26.aoc'
[3116] Failed the execute script 'main' due to unhandled exception!
Oyun Kuruluyor : 99 %
Böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum ne yapmam lazım ? bilgisayarı resledim olmadı.
Anti-Virüs programınız açık onu kapatın ve oyunu Clear.exe'yi çalıştırdıktan sonra tekrar başlatın.ben de aynı problemden muzdaribim