S
Silinen üye 28892
Geldi, son sürümü indirebilirsiniz.android için link geldi mi
Geldi, son sürümü indirebilirsiniz.android için link geldi mi
Google Chrome uygulamasını devre dışı bırakıp tekrar deneben oyunu acıyom sıyah ekran gelıyor kulalncıı adını sıfre yazıyom dogruladındı dıyor ama oyuna gırmıyor sebeb
Oyunda kurulum yok, exe olarak iniyor. Nereye indirdiysen oradan exe dosyasını açıp oynayabilirsin.oyunun dosyaları nereye kuruyo ?
teşekkür ederimOyunda kurulum yok, exe olarak iniyor. Nereye indirdiysen oradan exe dosyasını açıp oynayabilirsin.
Eğer kayıt dosyalarını soruyorsan ;
Windows: %appdata% \ Local \ UserData
Android: Android \ Data \ oyunadı.adultoyunceviri.com \ files \ save
15-25 saat arasıkaç saat sürüyor oyun pekı
Açık dünya.Açık dünya mı hikaye tabanlı mı?
Ekrana 2 parmağınızla dokunmanız yeterli.Oyunu oynarken apk de fare istemesi normal mi hiç birşey yapamıyorum
Evet, hile yapabilirsiniz.para hilesi varmı
Kamasutra sayfaları vb. kısacası oyunu %100'leyecek yan işler getirildi.ne güncellemesi geldi indirmeye değer mi bidaha
Android 11'de bu izni istemem zorunlu zira normal dosya yöneticileri bile "Android/Data" dizinini göremiyor artık, ben ise buraya veri yazmalıyım kayıtlar için. Mecburiyetten istiyorum yani bu izni, ne verileriniz ne de başka bir şey umurumda değil.Bunu kayıt yapan her oyun yapıyor ama onlar sadece dosyalara erişim izni istiyor. burada çok açık tüm tefona erişimi, hatta telefonun tüm dosyalarını sormadan silme değiştirme yetkisi istemesi bana çok garip geldi. umarım sadece kayıt için kullanılıyordur.