Phyrosca
Kayıtlı Üye
Ekrana iki parmağınla dokunYeni oynamaya başladım apk olarak telefondan oynuyorum ama oyun içerisindeki telefonu açamıyorum nasıl yapıcam
Ekrana iki parmağınla dokunYeni oynamaya başladım apk olarak telefondan oynuyorum ama oyun içerisindeki telefonu açamıyorum nasıl yapıcam
4 kırık anahtarla 1 tane sandık anahtarı yapabiliyorsunidahonun notunu dikkatlice oku kısmında kaldım arkdaşlar sandık anahtarı yok hiçbir yerde bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Estero Parktan kazıp bulacaksınbeton için taş tılsım bulamıyorum ve oyun ilerlemiyor ne yapmam gerekiyor bilen varmı
Yolunu kapatan kayaları bombayla patlatAloa verayı nasıl alacağız yüksekten
çıkmıyor artık ne kadar gezdiysem yok ya ltın çıkıyor yada gümüş taş çıkmıyorEstero Parktan kazıp bulacaksın
Barda fare kapanı yapmama yarayacak malzeme varmış bulamıyorum yardım eder misiniz?Youtube'a Treasure Of Nadia Catch Snake yazıp aratırsanız, rehber videosunu görürsünüz.
Oyunun final sürümü çıktı, yakın zamanda çevirisini güncelleyeceğiz.oyuna güncelleme gelecekti sanırım çeviri olacak mı?
Discord sunucumuzda kayıt dosyaları mevcuttur.Reis save data mevcut mu oyunun discordda
Oyunun paketleme şeklinden dolayı virüs olarak görüyor dikkate almayın. Bu oyunlardan kimseye virüs bulaşamaz öyle bir fonksiyonu yok.oyunda trojan var size zahmet bakarmısın admin.
Demek ki daha önceden hile yapmışsın bu nedenle oyunda bozulmalar olabiliyor, hile ile envantere ekleyebilirsin.çıkmıyor artık ne kadar gezdiysem yok ya ltın çıkıyor yada gümüş taş çıkmıyor
Şuanki yorum yaptığım mesela, treasure of nadiaMesela hangi oyunların?
Discord sunucumuza katılıp, #Kayıt-dosyalarınız kanalında Treasure of Nadia'nın kayıt dosyalarını bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin TıklayınSave Dosyası Var mı acaba
Ya cevap versenize artık barda fare kapanı yapmama yarayacak malzeme varmış bulamıyorumDiscord sunucumuza katılıp, #Kayıt-dosyalarınız kanalında Treasure of Nadia'nın kayıt dosyalarını bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın