Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun final sürümü çevrilecek mi

qsam

qsam

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
(PC'den oynuyorum) mağarada dianayı uydu telefonu ile aradıktan sonra mağranın diğer taraflarına geçerken siyah ekran geliyor önceki diyalog tekrarlanıyor ve siyah ekranda kalıyor çözümü nedir ?
ilerleme %52 ~ %53

D

Dodobey123

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Merhaba oyunu telefondan oynuyorum ama envanteri açamadım fareyle sağ tık yap diyo nasıl accam ben bunu

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Yeni bölüm gelmeyecekse eğer ben indiriyim oyunu. Beklememde fayda var mı?
Halihazırda sitede bulunan sürümde ana hikayenin finaline kadar olan içerikler bulunuyor. Güncellenecek sürüm ile ortalama 1.5 saat uzunluğunda yan görevler eklenecek. Yan görev yapmayı seviyorsanız bekleyebilirsiniz.

O

oexa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yüzde 75 e gelindiğinde bitti bu eklenecek 1.5 saatlik yan görevler dediğiniz şey ne zaman çevrilir ? Film karesi gibiydi sahildeki jessicayla konuşurken yaşanan şeyler being a dik ve acting lessonsı başyapıt diyodum bu oyunu oynayana kadar :d

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yüzde 75 e gelindiğinde bitti bu eklenecek 1.5 saatlik yan görevler dediğiniz şey ne zaman çevrilir ? Film karesi gibiydi sahildeki jessicayla konuşurken yaşanan şeyler being a dik ve acting lessonsı başyapıt diyodum bu oyunu oynayana kadar :d
Oyun % 75 de bitmiyor. O final sahnesi, devam ediyor ama artık yardımcı yok sen kendi başına bulacaksın yapılacakları. Kişiler ile konuşmalara dikkat edersen o konuşmalarda ipucu veriyorlar. Badik veya diğer oyunlar hikaye bu oyun tartışılamaz.

J

Jack shapperd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun APK versiyonunu indirdim farenizin sağına tıklayın diyor ne yapmam gerekiyor

E

erenterminator

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kaç aydan beridir bunu bekliyordum oyunun türkçe çevirisine teşekkür ederim herkese

S

Serkan0990

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sofia evindeki güvenlik sistemi nasıl acicaz 2 parça buldum gerisi yok kik yardım edecek

E

exselant

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyun sonu savesi yada ileriye seviye save atabilir misiniz

Üst Alt