Ekrana çift parmakla basın.Merhaba oyunu telefondan oynuyorum ama envanteri açamadım fareyle sağ tık yap diyo nasıl accam ben bunu
Tamamlandı, final sürümünü çevrilip yayınlanacaktır.Oyun tamamlandı mı?
Discord Sunucumuzda #treasure-of-nadia-yardım kanalında detaylı şekilde açıklandı bu gelip yardım alabilirsiniz.Nasıl para kazanabilirim oyunda 100k gibi
Yeni bölüm gelmeyecekse eğer ben indiriyim oyunu. Beklememde fayda var mı?Tamamlandı, final sürümünü çevrilip yayınlanacaktır.
Halihazırda sitede bulunan sürümde ana hikayenin finaline kadar olan içerikler bulunuyor. Güncellenecek sürüm ile ortalama 1.5 saat uzunluğunda yan görevler eklenecek. Yan görev yapmayı seviyorsanız bekleyebilirsiniz.Yeni bölüm gelmeyecekse eğer ben indiriyim oyunu. Beklememde fayda var mı?
Oyun % 75 de bitmiyor. O final sahnesi, devam ediyor ama artık yardımcı yok sen kendi başına bulacaksın yapılacakları. Kişiler ile konuşmalara dikkat edersen o konuşmalarda ipucu veriyorlar. Badik veya diğer oyunlar hikaye bu oyun tartışılamaz.Yüzde 75 e gelindiğinde bitti bu eklenecek 1.5 saatlik yan görevler dediğiniz şey ne zaman çevrilir ? Film karesi gibiydi sahildeki jessicayla konuşurken yaşanan şeyler being a dik ve acting lessonsı başyapıt diyodum bu oyunu oynayana kadar :d
Ekrana 2 parmağın ile dokun.Oyunun APK versiyonunu indirdim farenizin sağına tıklayın diyor ne yapmam gerekiyor
Discord sunucumuza katılarak, Treasure of nadia'nın kayıt dosyalarını, #Kayıt-dosyalarınız kanalından bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Oyun sonu savesi yada ileriye seviye save atabilir misiniz
Evet, oyun Türkçedir. Yakında final versiyonuna güncelleyeceğiz ve %100 olacak.hepsi türkçemi bunların