Bu Haftaiçi paylaşılacak.Tarihi Mart ayının ortası olarak yazmışsınız oyun 2 3 güne gelir mi
Bu oyunun erişim üyelikleri oyun çıkmadığından dolayı henüz açılmadı. Fakat Destekçi Plus üyeliği tüm Türkçe oyunlara erişim sağlar.Bu ve betadaki diğer oyunlara süresiz erişmek için hangi paketi almalıyım?
Sağlar da 1 ay boyunca. Bi ay bittikten sonra erişemem oyunlara. Ondan dolayı sordum. Betadaki oyunlara erişebileceğim paket aylık mı olacak yoksa istediğim kadar mı?Bu oyunun erişim üyelikleri oyun çıkmadığından dolayı henüz açılmadı. Fakat Destekçi Plus üyeliği tüm Türkçe oyunlara erişim sağlar.
Bu ve The Twist herkese açılmayacak. Ücretli olacak, diğer betadaki oyunlar herkese açıldığı zaman beta üyeliğiniz de bitmiş oluyor.Sağlar da 1 ay boyunca. Bi ay bittikten sonra erişemem oyunlara. Ondan dolayı sordum. Betadaki oyunlara erişebileceğim paket aylık mı olacak yoksa istediğim kadar mı?
Bu Haftaiçi paylaşılacak
Evet son sürüm gelecek.Peki oyunun sürüme kaç olucak en son 71021 çıktı diye biliyorum en son sürüm mü gelicek
Linkler güncellendi, tekrar indiriniz.Telefondan oyunu açıyorum ama hata veriyor
Oyuna girebildim teşekkürlerLinkler güncellendi, tekrar indiriniz.