Milfs villa dedin beni benden aldın kankaHarikasınız. Darısı milfs villa'nın başına
Oyun henüz çıkmadı mart sonu nisan başı gibi çıkacakOyun beta da mı? Giriş yaptığım halde link gözükmüyor yukarıda giriş yapın veya kaydolun yazıyor fakat sayfanın başında kullanıcı adı falan gözüküyor.( Stranded Dick sitede çıkmıyor arama kısmında bir forumda link paylaşılmış fakat hata veriyor ulaşılamıyor.)
Yazıyı şimdi gördüm teşekkürler. Diğer oyun hakkında bir fikrin var mı?Oyun henüz çıkmadı mart sonu nisan başı gibi çıkacak
Rica ederim.Diğer oyunda Mart sonu nisan başı gibi çıkacakYazıyı şimdi gördüm teşekkürler. Diğer oyun hakkında bir fikrin var mı?
Teşekkür ederim.Rica ederim.Diğer oyunda Mart sonu nisan başı gibi çıkacak
Milfs villa dedin beni benden aldın kanka
Sjsjsj Aynİşte feraset, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
Bu milfs villa oyununu ben bulamadım yardımcı olur musunuzMilfs Villa adını duymam bile titremem için yetiyor. İleride çevirme düşünceniz var mı? Ben dahil birçok insanın bu oyunu beklediğine eminim.
Summertime saga, My cute roommate, Milfy city, Stranded dick, Lust Epidemic, Sex NoteHaritalı oyunları söyler misiniz görevli falan olanlar
Stranded dickAdada hayatta kalma oyunu vardı adını biliyor musunuz
Teşekkürler türkçe versiyonu bulamadım zatenOyun adult oyun çeviridi yok diye biliyorum. İnternetten ing sürümüne ulaşabilirsiniz. Eğer olurda oynamaya karar verirsen Incest stroy de ne 2 oyunu var yapımcıları aynı olması lazım
Şu anda değil oyun çıktığında almanız gerekecek.Arkadaşlar oyun mart da çıkacak diyo birşey satin almamız gerekiyor mu?