Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Memati Baş

Memati Baş

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Bu ve yeni gelen oyunun ücretli olması muhtemelen pek çok insan tarafından hoş karşılanmayacak ama ben yine de bu kararın isabetli olduğunu düşünüyorum. Oynanış süresi 10 saati geçen bir oyunun çevirisi koşulsuz şartsız bir ücrete tabi tutulmalı. Diğer türlü onca emeğin, ekran başında uykusuz geçen zamanların karşılığını almak mümkün değil. Fakat umuyorum ki bu ücretlendirme politikanız yalnızca bu tarz oyunlar için olur. Her yeni çıkan sıradan oyuna veya güncellemeye bir fiyat biçilmesi halinde ne ben ne de diğer arkadaşlar kesinlikle bundan memnun olmayız. Ben sizin bu dengeyi gözeteceğinize inanıyorum. Ayrıca çeviriler için çok teşekkürler, en kısa zamanda erişim satın alacağım.

H

hkjasdlf

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sürekli ücretli kalacak. Bir kereye mahsus satın alıyorsunuz ve gelecek tüm güncellemelere erişim hakkınız oluyor.
Final verene kadar erişim hakkı ne demek oluyor? Final verdikten sonra erişimci rolü gidecek mi?

Y

YOMATA

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aylardır beklediğim oyun. Elinize emeğinize sağlık

B

Buzbuyucusu2016

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunu nasıl kaydedeceğiz ve geri alma varmi

K

kolpaavnii

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uygulama yüklenmedi hatası alan varmı? 50 defa denedim telefonda yer de var, android 8 de çalışmıyor mu yoksa

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uygulama yüklenmedi hatası alan varmı? 50 defa denedim telefonda yer de var, android 8 de çalışmıyor mu yoksa
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

H

hkjasdlf

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Siteden yaptım alışverişi. Şimdi napmam gerekiyor?

K

Kyvnmert

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Herkesin erisimine ne zaman açılır admin

Yasni

Yasni

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun; hikayesi, render ve animasyon kalitesi bir yana harika çevirisiyle altın tepside sunulmuş vaziyette. Henüz daha satın alıp oynamaya başlamadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Rahatlıkla söyleyebilirim ki sitede bulunan oyunlar arasında en iyi ilk 3 oyundan biri. Kısaca vereceğiniz paranın her 1 kuruşuna değicek bir oyun. Kaçırmayın derim.

M

MetonBey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun android versiyonu var mı ona göre satın almak istiyorum ve konu tam olarak ne satın almadan görebilir miyim

Üst Alt