Çift parmakla ekrana tıkladığınızda envanter açılıyor, oradan telefonu seçebilirsiniz.Mobilden nasıl sağ tık yapıcaz telefonu açamıyoruz düzeltin lütfen
Çift parmakla ekrana tıkladığınızda envanter açılıyor, oradan telefonu seçebilirsiniz.Mobilden nasıl sağ tık yapıcaz telefonu açamıyoruz düzeltin lütfen
Sürekli ücretli kalacak. Bir kereye mahsus satın alıyorsunuz ve gelecek tüm güncellemelere erişim hakkınız oluyor.Merakımdan soruyorum acaba bu oyun sürekli mi ücretli kalacak yoksa diğer oyunlar gibi sonra ücretsiz mi olacak
Final verene kadar erişim hakkı ne demek oluyor? Final verdikten sonra erişimci rolü gidecek mi?Sürekli ücretli kalacak. Bir kereye mahsus satın alıyorsunuz ve gelecek tüm güncellemelere erişim hakkınız oluyor.
Hayır, oyun hiçbir zaman herkese açılmayacak.Final verene kadar erişim hakkı ne demek oluyor? Final verdikten sonra erişimci rolü gidecek mi?
Yani 16 lira karşılığı Treasure of Nadia + Türkçe yamayı sonsuza kadar sahip oluyoruz?Hayır, oyun hiçbir zaman herkese açılmayacak.
Evet.Yani 16 lira karşılığı Treasure of Nadia + Türkçe yamayı sonsuza kadar sahip oluyoruz?
2 parmakla ekrana basınız.Oyunu nasıl kaydedeceğiz ve geri alma varmi
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Uygulama yüklenmedi hatası alan varmı? 50 defa denedim telefonda yer de var, android 8 de çalışmıyor mu yoksa
Siteden yaptım alışverişi. Şimdi napmam gerekiyor?APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Sontekliften onayladıktan sonra bu sitede ödeme bildirimi yapınız.Siteden yaptım alışverişi. Şimdi napmam gerekiyor?
Açılmayacak 1 kere satın aldığınızda tüm Güncellemelerle erişebileceksiniz ama herkese açılmayacak.Herkesin erisimine ne zaman açılır admin