Gelecek.Pc için gelmeyecek mi admin ????
Net bir tarih yok.Mart ın kaçında gelir
Daha çıkmadı maalesef.daha çıkmadımı ? çıkmadıysa walkourth takip ederek ingilizce oynayacağım
Flood atmayın. Mart ayında dedik, Martın başında paylaşıcaz demedik. Paylaşılacak ayın sonuna kadar.Ne zaman yayınlanacak kral Martın ortasına geldik.
Tahminen martın kaçında gelir
Ne zaman yayınlanacak kral Martın ortasına geldik.
Yorumunuz için teşekkürler. Fakat çevirisi bitti, zaten 3 aydır felan üzerinde uğraştığımız bir çeviriydi. Şu anda testini de bitirdik, son düzenlemeleri yapıyoruz. Yani Mart ayı içerisinde kesinlikle çıkacak.Arkadaşlar bu oyun çok fazla diyalog barındırdığı için çevirisi gerçekten çok zor. Ben çevirmen olsam bu işin altına kesinlikle girmezdim.
Adamlar hem bu işe giriyor hem de çok kısa bir süre içerisinde çevirip yayınlanacağını idda ediyor. Ben AOC ekibine ne kadar güvensem de bu oyunun mart ayında yayınlanacağını düşünmüyorum. En iyimser ihtimalle mayıs sonuna anca biter. Korkunç derecede uzun bir oyun çünkü. Yapana kadar insanın ömründen ömür yer. Lütfen biraz empati yapalım diğer oyunlara benzemiyor bu.
Konuyu aydıtlattığınız için teşekkür ederiz bir sorum olucak oyun çıkış yaptığı zaman satın alma olucak mı yoksa betadan herkesin erişimine açılıcak mı tesekkürlerYorumunuz için teşekkürler. Fakat çevirisi bitti, zaten 3 aydır felan üzerinde uğraştığımız bir çeviriydi. Şu anda testini de bitirdik, son düzenlemeleri yapıyoruz. Yani Mart ayı içerisinde kesinlikle çıkacak.
bir süre satın alanlara özel sonrasında herkese olur gibiKonuyu aydıtlattığınız için teşekkür ederiz bir sorum olucak oyun çıkış yaptığı zaman satın alma olucak mı yoksa betadan herkesin erişimine açılıcak mı tesekkürler
Bir sorum olacaktı. Destekçi plus alınca betadaki bütün oyunlara 1 aylık erişebiliyormuyuz?Hayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Hikayede pek bir şey kaçırmazsınız ama bazı karakterler aynı.lust epidemic'i bitirmeden bu oyunu oynasam çok şey kaçırır mıyım?
Evet erişebilirsiniz.Bir sorum olacaktı. Destekçi plus alınca betadaki bütün oyunlara 1 aylık erişebiliyormuyuz?