Kanka kayıt almıyonuz mı Allah aşkına şunu her defa söyletmeyin her görev tamamlayınca kayıt alın böyle sıkıntılar yaşamayın.Kızla birlikte parkta ki mağaraya girdikten sonra oyun yükleniyor da kaldı kapatmak zorunda kaldım o kadar oynamıştım ne yapmam gerek
Rahatsız ediyorum ama oyunun dosyaları 2 tane dimi data ve exe dosyası herhangi bir yeni klasör açıp içine attım.Bilmiyorum doğru mu yaptım ama exe dosyasını çalıştırdığımda cmd sayfası geliyor siteye bağlı id ve şifreden sonra dosyalar okunuyor diyor bekletmesi normal mi acaba?Lalagi 2 parmakla ekrana dokun.
Evet normal, oyun ilk açılışta dosyaları okuyor ve sizi PC donanımına göre bir süre bekletiyor 20-30dk bile sürebilir.Rahatsız ediyorum ama oyunun dosyaları 2 tane dimi data ve exe dosyası herhangi bir yeni klasör açıp içine attım.Bilmiyorum doğru mu yaptım ama exe dosyasını çalıştırdığımda cmd sayfası geliyor siteye bağlı id ve şifreden sonra dosyalar okunuyor diyor bekletmesi normal mi acaba?
Kanka orada mutlaka bişey yapmanı istiyordur şuan görev aklıma gelmedi.arkadaşlar ipucunda ashın düşürdüğü kilise anahtarını aldınmı? kiliseye git ipucu var aldım anahtarı,girdim kilisiye hiçbir etkinlik yok aynı ipucuyu verip duruyor. yardımcı olursanız sevinirim
Her ikisinden de var desek daha doğru olur. Bazı yerlerde Lust Epidemic'ten karakterler gözünüze çarpacak çok spoiler vermek istemiyorum beğeneceğinizi düşünüyorum. İyi oyunlar.Lust epidemic in devamı niteliğinde derken hikayesel olarak mı yoksa aynı yapımcının başka bir oyunu mu?
ilk oyundaki karakterlerle sahne var mı?