10Oyunu 1-10 arası puanlayacak olursanız kaç verirsiniz ?
her türlü oynanır diyorsun yani
Oyunlar bağlantılı dostum oynarken farketmez gerekiyor belli başlı olaylar var ama çok böyle aşırı da bir bağlantı yok öyle söyleyeyim.Lust epidemic oyunun devamı niteliğindedir yazmışsınız ama lust epidemiğin türkçe çevirisini oynarken treasure of nadia nın lust epidemicle hiç bir alakası olmayacağı yazıyordu sanırım. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
%90 da bitiyor ekstraları yapman gerekiyoroyunun güncel sürümü hangisi şu an veya güncelleme nezaman gelir %81de kaldı ya :/
Kısaca piyasada daha iyisi yok, istersen sor DC veya foruma.her türlü oynanır diyorsun yani
%90 da bitiyor 2-2.5 ay sonra final verecek. Ayrıca yapımcı yeni oyun çıkarıyor The Genesis Order ismiyle onun trailerını da YouTube'dan izleyebilirsiniz.Selamlar oyunun ana hikayesi şuanda yüzde kaçta bitiyor bir de oyunun ne zaman final vereceği belli mi
Evet öyle yapmanız gerekiyor.Para göndercem demi yani para transferi para gönder aga parayı gönderdikten sonra ödeme bildirimimi yapcam
Vanaları kapattıktan sonra derken anlamadım ne vanasıOyunda vanaları kapattıktan sonra odaya gırıs yapınca oyunum donuyor clear falanda kullandım ama hıc bır sekılde degısmedı herhangı bır bılgısı olan bana yardımcı olabılır mı ?
Oyunda öyle bir hata yok normalde istiyorsanız Discord sunucumuzda MattMurdock'a sorabilirsiniz yardımcı olabilir. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!oyunu sılıp tekrar yuklesem duzelırmı acaba ?
Hayır yok.Erişimi yok mu ? Temmuz ayı paketinin