CumaLee
Kayıtlı Üye
Evet son sürüme güncellenmiştir.En son güncellenmiş hali mi
Evet son sürüme güncellenmiştir.En son güncellenmiş hali mi
Evet versiyon 83 yeni geldiEn son güncellenmiş hali mi
Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.Mobilde yeni sürümü indirince kaldığımız yerden devam edecek mi?
Deniz fenerinde ki kasanın şifresi 684 ve diğer takıldığınız görevler hakkında Discord Sunucusuna gelebilirsiniz, orada daha hızlı yardım edilir.deniz fenerinde ki kasa şifresini bilen var mı ? mezarlıkta ki kapının anahtarı , kütüphane dışında ki anahtarlar için 8 meşale yakımı ve kilise içinde ki kapının açılıması için durduğumuz yerde anahtar çıkıyor ama o taşı oraya nasıl götüreceğiz
TEŞEKKÜR EDERİMDeniz fenerinde ki kasanın şifresi 684 ve diğer takıldığınız görevler hakkında Discord Sunucusuna gelebilirsiniz, orada daha hızlı yardım edilir.
PC: %appdata% > Local > UserDataİlk defa güncelleyeceğim oyunu,discorda erişemiyorum. Windows için save dosyasını bulamadım, nereye oluşturuyor acaba save dosyasını?
teşekkür ederimPC: %appdata% > Local > UserData
15 Mayıs'ta yeni güncelleme gelecek ama AOÇ 2 güncelleme de 1 kez yayınlıyor yani 15 Mayıstan sonraki güncelleme de burada yayınlanacak. Ayrıca yapımcı The Genesis Order ismiyle yeni oyun çıkarıyor onu da araştırabilirsin.Yeni güncelleme ne zaman gelecek
Güncellendi.%73 te bitmişti oyun yeni güncellemeyi bekleyin diyordu 73 ten sonra güncellendi mi?
O kısım uzun sürüyor ilk açılışta ondan sonra kısa sürecektir beklemeniz gerekiyor.yardim eder misiniz?
pc de oyunu açiyorum id şifre giriyorum
oyun dosyasi okunuyorda kaliyo
oyunu nasil başlaticam?