Çiçeğin üstüne tıkla sonra envanter açılacak tırmanma aletine tıkla ,yine de yapamazsan YouTube da tüm görevlerin rehberi var oradan bakabilirsin%33te cicek toplama gorevinde son cicek tepede nasil alacam onu tirmanma aletiyle kazma yaptim
Evet adı Lust epidemicbunun önceki oyunu sitede var mı
aynı sorun bendede var. sorunu nasıl çözdünüz?oyuna girişte problem yaşıyorum. kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum fakat oyun açılmıyor. giriş bilgileri ekranı kapanıyor ve açılmıyor. defalarca kez denedim ama olmadı. her zaman oynadığım oyuna şimdi neden giriş yapamıyorum.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Abi dianaya nasıl tilsim verecez (Android)
yanına gittiğinde konuş tılsım sat falan diye seçenekler çıkması lazım çıkmıyo muAbi dianaya nasıl tilsim verecez (Android)
Peki Android'de oyunu normal bir şekilde nasıl kayıt edebilirim oyundan cıktıktan sonra oyuna devam etme olmuyor kayıt edemediğim için?pc den oynuyorum eski dosyama dönüp denedim ama yine aynı hatayı verdi
Ekrana çift tıkla telefonu aç save game dePeki Android'de oyunu normal bir şekilde nasıl kayıt edebilirim oyundan cıktıktan sonra oyuna devam etme olmuyor kayıt edemediğim için?