Cracklık bir iş yokta ne tarz bir hata alıyorsunuz veya oyun bekleme ekranında mı kalıyor eğer kalıyorsa bir 10 15dk bekleyin açılır.uygulamayı açıp bilgileri girdikten sonra açmıyor bir crack tarzı bir şey mi yapmam lazım
Çevirisi sitemizde mevcut zaten ismi The Genesis Order.Bu oyunun devamı da vardı ismini hatırlamıyorum onun da çevirisi gelecek mi
Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz düzeltilecek.Android cloud linkinde sıkıntı var beyler bilginize
Ben teşekkür ederimBildirdiğiniz için teşekkür ederiz düzeltilecek.
Discord sunucumuza gelip orada #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.beyler allah için birisi bana şu tırmanma çengelinin nasıl yapılacağını yada işçilik parşömenini nerede bulabileceğimi söylesin 3-4 saattir aynı yerlerde dönüp duruyorum buraya gelene kadar her parşömeni buldum ama bunu bulamıyorum kırmızı ginsengi tepeden alabilmem için tırmanma çengeline ihtiyacım hadi mavi kordonla cengel var ama başka ne lazım onu bulamıyorum birleştirme için dediğim gibi parşömende yok piyasada bilen biri yardım etsin delirdim gece gece
Rica ederimBen teşekkür ederim
Maalesef rehber linklerini düzeltmiyoruz isterseniz discord sunucumuza gelip #türkçe-rehberler kanalından ulaşabilirsiniz oyunun rehberine.rehber linki patlamış düzeltebilir misiniz