PurpposoLes
Kayıtlı Üye
Discord adresine gelip yardım alabilirsin orada daha çabuk yardımcı olurlar.denedim olmuyor
Discord adresine gelip yardım alabilirsin orada daha çabuk yardımcı olurlar.denedim olmuyor
Sen Lunaya kafayı takmışsınGüzel oyundu ayrıca içinde lunada var tavsiye ederim iyi oyunlar
Hadi ama dostum güzel karakter oyunu sırf onun içim oynadımSen Lunaya kafayı takmışsın
Hangi kitaplar hangi ğorevkitaplar nerde
Eğer "Timestamps, Lost Love" oyunundaki kitap bulma görevi için soruyorsan 3 tanesi öğretmenler odasında, 2 tanesi sınıflarda, 1 tanesi erkekler tuvaletinde bulunuyor.kitaplar nerde
kütüphane göreviHangi kitaplar hangi ğorev
teşekkürlerEğer "Timestamps, Lost Love" oyunundaki kitap bulma görevi için soruyorsan 3 tanesi öğretmenler odasında, 2 tanesi sınıflarda, 1 tanesi erkekler tuvaletinde bulunuyor.
teşekkürlerIşte cevabı
Rica ederim.teşekkürler
teşekkürler
Jüpiter ellerine sağlık knk❤teşekkürler
teşekkürler
Oyun "Timestamps, Lost Love" isimli oyunla devam ediyor. Onu oynamadı isen sitede Türkçe çevirisi mevcut. Bu linkten konuta gidip oyunu indirebilirsin.2. sezonu merakla bekliyorum ...
Ana menüde sağda türk bayrağı var ona basın.indirdim ingilizce olarak açıldı ayarlarda dil seçeneğini göremedim yardımcı olun lütfen