N
Bilgisayarına " Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC " indirip kurman gerekiyor.Beyler şu BlahBlah yeri geçilmiyor bugda kaldıEkli dosyayı görüntüle 3073
Beyler şu BlahBlah yeri geçilmiyor bugda kaldıEkli dosyayı görüntüle 3073
Bilgisayarına " Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC " indirip kurman gerekiyor.
Hikaye "Timestamps, Lost Love" adlı oyunla devam ediyor.admın bu oyun fınal dıyor ama en son bolumde zaman makınasına gırdıgınde bıtıyor oyun devamı gelcek dıyor yanı 2. sezonmu ?
devam eden oyunun adı ne admin?Hikaye "Timestamps, Lost Love" adlı oyunla devam ediyor.
Oyunun adı "Timestamps, Lost Love". Bu linkten oyunun Türkçe çevirisine ulaşabilirsin.devam eden oyunun adı ne admin?
Hayır.android gelirmi
eywHayır.
beledıye baskanı ıle olan bır sahnedeNeredeymiş
türk bayrağına tıklarsanız türkçe olacaktır.Türkçe dil seçeneği nerede?
Girişte sorulan kullanıcı adı şifreden mi bahsediyorsun?oyunu açtığım zaman şifre istiyor napabilirim neyin şifersi ?
evet sadece password istiyor ama neyi gireceğim telofondan giriyordum hep pcden indirdim ilk defaGirişte sorulan kullanıcı adı şifreden mi bahsediyorsun?
adultoyuna kayıtlı şifreni girip dener misin ve kullanıcı adı da yazması lazım iyi bakevet sadece password istiyor ama neyi gireceğim telofondan giriyordum hep pcden indirdim ilk defa
denedim olmuyoradultoyuna kayıtlı şifreni girip dener misin ve kullanıcı adı da yazması lazım iyi bak
adultoyuna kayıtlı şifreni girip dener misin ve kullanıcı adı da yazması lazım iyi bak