Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Unity Türkçe Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
KadirBugra

KadirBugra

Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
No Mercy Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Kredi
60₺
bende destekçi vip var size nasıl ulaşmalıyım discorda gelemiyorum mail atmıştım bakmıyorsunuz

B

blackfıeld

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
herkese açık olan oyunu betaya almasaydınız keşke

hobaaaa

hobaaaa

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
yahu ben bu oyunupaketini aldım 2 ay önce destek talebi açtım hala oyunun linki falan gelmedi. ne yapmamız lazım acaba.

Y

ymakine

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Kredi
1₺
oyunu tekrar bitirdim devamı ne zaman çıkacak

Horaza

Horaza

Kredi
2₺
Sözde Türkçe erişimcisiyiz ama R11 bi türlü gelmedi. İngilizceyi oynayıp bitireli aylar oldu. Hayır, çok kötü bir oyun mu? Desteksiz kalıyor. R11 zaten uzun değil.

Kon

Kon

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Kredi
1₺
R11 ne zaman gelir

Efpiyay

Efpiyay

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
usta bu mağazadan niye sadece destekçi ve vip var özel oyunlarda ki satın alma niye yok ?

S

surqeon

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
en son hangi sürüm çıktı bende r10 pe yazıyor klasörde

Deepİmpact.

Deepİmpact.

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
61₺
R11 ne zaman gelir boşuna para vermedik ?

L

LYCAN.1

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
341₺

Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe linkini rica edebilir miyim ?​

Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Açıkçası ilk oyunu daha çok beğenmiştim, ikinci oyunun yapım aşaması bir hayli fazla sürdü. Yaklaşık 6 yıllık bir geliştirme aşamasından bahsediyoruz, bu günümüz oyunları için artık çok fazla olmaya başladı. Çünkü ilk oyunda neler olduğunu unutuyorsunuz, bu kadar yıl içinde ortaya daha iyi bir şeyler çıkmasını bekliyorsunuz.

Motkeyz zaman yolcuğunu konu alarak bir hikâye yapmaya çalışmış ancak bunu yeterince iyi yapamamış. Doctor Who'dan ve zaman zaman The Flash'dan esinlendiği pek çok sahne var, hikâyeyi oyuncuya yedirme konusunda pek de iyi bir iş yapılamamış. En azından kendi açımdan oyunun hikâyesine bir türlü adapte olamadım, çünkü sürekli olarak tam hikâyenin içine girdim diyorum, yapımcı olur olmadık yerlerde sex sahneleri koyuyor, böylelikle de hikâyeye olan odak taze kalamıyor, çünkü sürekli bölünüyor. Hikâyenin içine daha çok girebilmeyi ya da o hikâyenin beni içine çekmesini gerçekten çok isterdim. Eldeki zaman yolculuğu teması ne yazık ki pek de iyi işlenememiş, çok daha iyi şeyler yapılabilirdi, oyuncu olarak bizi şaşırtacak pek çok sahne görebilirdik. Oyun bu konuda ne yazık ki çok eksik kalmış ve hikâyenin ortalamadan öteye gitmediğini söylemem gerekli. Hikâye, içinde pek çok mantıksızlık barındırıyor.

Özellikle ilk oyundan sonra animasyonlarda gözle görülür bir fark bekliyordum ancak animasyonlar ilk oyundan çok da öteye gidememiş. Animasyonlar ve oyunun görsel sahneleri çok iyi, oyun karakter görselliği bakımında da başarılı, Motkeyz'den daha kaliteli animasyonlar bekliyordum, belli sahnelerde güzel animasyonlar da gördüm, bence 6 yıllık geliştirme süreci boyunca animasyon anlamında pek de yol kat edilememiş. Genel anlamda görsellikten ve animasyonlardan memnun kaldım ama daha fazlası olabilirdi.

Oyundaki seçimlerimizin bir etkisi olmuyor, bence artık ''güya gezilebilir'' açık dünya kaldırılmalı, çünkü bu oyunda gerçekten bir işlevi yok. Oyunumuz artık tamamıyla bir Renpy oyunu olmuş.

Oyunumuz çok da beni tatmin etmeyen bir sonla bitti, sonuçta hikâye üçüncü oyunla devam edecek ama bu gidişle 3'üncü oyunu 2030'da görürüz :D Elde çok güzel bir hikâye var ancak işlenişi gerçekten iyi değildi, ilk oyuna göre biraz fazla sıkıldım, karakterlerin duyguları ve oyunun ambiyansı bana pek de işlemedi, ilgimi çeken yerler oldu ancak yapımcı bu kısımları güzel bir şekilde devam ettirememiş. Daha başarılı bir oyun bekliyordum ancak elimizde en azından benim için ortalama bir hikâyesi olan, animasyonları ve görselliğine de iyi diyebileceğim bir yapım var. Oyunumuz yaklaşık 6-7 saat kadar sürüyor, umarım son oyun daha başarılı olur, çünkü 2'nci oyun beni hiç içine çekemedi :)

Efpiyay

Efpiyay

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
herkese açı9lacak mı final vermiş 4 yıldır betada

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu soruyu herhangi bir oyun için soruyorum mesela hangi oyuna ne zaman güncelleme geldi en son güncellemeyi gösteren tarih gibi bir yer var mı aynı oyunu tekrardan indirip oynamamak için
Hepsi çok karışıyor çünkü

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bu soruyu herhangi bir oyun için soruyorum mesela hangi oyuna ne zaman güncelleme geldi en son güncellemeyi gösteren tarih gibi bir yer var mı aynı oyunu tekrardan indirip oynamamak için
Hepsi çok karışıyor çünkü
1773503619173.png

İşaretle gösterdiğim yerde oyunun en son ne zaman güncellendiği yazar diğer konualarda "Paylaşılan tarih" olarak görebilirsiniz.

H

hikayeokur001

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
iki sezon birden mi yoksa 1 sezon için ilk oyunu indiricez bu arada ilk oyunun linkler patlamış

Üst Alt