Açıkçası ilk oyunu daha çok beğenmiştim, ikinci oyunun yapım aşaması bir hayli fazla sürdü. Yaklaşık
6 yıllık bir geliştirme aşamasından bahsediyoruz, bu günümüz oyunları için artık çok fazla olmaya başladı. Çünkü ilk oyunda neler olduğunu unutuyorsunuz, bu kadar yıl içinde ortaya daha iyi bir şeyler çıkmasını bekliyorsunuz.
Motkeyz zaman yolcuğunu konu alarak bir hikâye yapmaya çalışmış ancak bunu yeterince iyi yapamamış.
Doctor Who'dan ve zaman zaman
The Flash'dan esinlendiği pek çok sahne var, hikâyeyi oyuncuya yedirme konusunda pek de iyi bir iş yapılamamış. En azından kendi açımdan oyunun hikâyesine bir türlü adapte olamadım, çünkü sürekli olarak tam hikâyenin içine girdim diyorum, yapımcı olur olmadık yerlerde
sex sahneleri koyuyor, böylelikle de hikâyeye olan odak taze kalamıyor, çünkü sürekli bölünüyor. Hikâyenin içine daha çok girebilmeyi ya da o hikâyenin beni içine çekmesini gerçekten çok isterdim. Eldeki zaman yolculuğu teması ne yazık ki pek de iyi işlenememiş, çok daha iyi şeyler yapılabilirdi, oyuncu olarak bizi şaşırtacak pek çok sahne görebilirdik. Oyun bu konuda ne yazık ki çok eksik kalmış ve hikâyenin ortalamadan öteye gitmediğini söylemem gerekli. Hikâye, içinde pek çok mantıksızlık barındırıyor.
Özellikle ilk oyundan sonra animasyonlarda gözle görülür bir fark bekliyordum ancak animasyonlar ilk oyundan çok da öteye gidememiş.
Animasyonlar ve oyunun görsel sahneleri çok iyi, oyun karakter görselliği bakımında da başarılı,
Motkeyz'den daha kaliteli animasyonlar bekliyordum, belli sahnelerde güzel animasyonlar da gördüm, bence 6 yıllık geliştirme süreci boyunca animasyon anlamında pek de yol kat edilememiş. Genel anlamda görsellikten ve animasyonlardan memnun kaldım ama daha fazlası olabilirdi.
Oyundaki seçimlerimizin bir etkisi olmuyor, bence artık ''güya gezilebilir'' açık dünya kaldırılmalı, çünkü bu oyunda gerçekten bir işlevi yok. Oyunumuz artık tamamıyla bir Renpy oyunu olmuş.
Oyunumuz çok da beni tatmin etmeyen bir sonla bitti, sonuçta hikâye üçüncü oyunla devam edecek ama bu gidişle 3'üncü oyunu 2030'da görürüz

Elde çok güzel bir hikâye var ancak işlenişi gerçekten iyi değildi, ilk oyuna göre biraz fazla sıkıldım, karakterlerin duyguları ve oyunun ambiyansı bana pek de işlemedi, ilgimi çeken yerler oldu ancak yapımcı bu kısımları güzel bir şekilde devam ettirememiş. Daha başarılı bir oyun bekliyordum ancak elimizde en azından benim için ortalama bir hikâyesi olan, animasyonları ve görselliğine de iyi diyebileceğim bir yapım var. Oyunumuz yaklaşık
6-7 saat kadar sürüyor, umarım son oyun daha başarılı olur, çünkü 2'nci oyun beni hiç içine çekemedi