CumaLee
Kayıtlı Üye
Gelecektir.hocam yeni versiyon Timestamps - Chapter 2: Lost Love [R5 PE P2] [Motkeyz] gelecekmi çeviriyormusunuz?
Gelecektir.hocam yeni versiyon Timestamps - Chapter 2: Lost Love [R5 PE P2] [Motkeyz] gelecekmi çeviriyormusunuz?
Bekleyiniz uzun sürüyor.oyun dosyası okunuyor diyor kalıyor
Sezon 2 daha bitmedi. Hâlâ güncelleme almaya devam ediyor.sezon 3 ü varmı bu oyunun ?
Bekleyin açılması uzun sürüyor.şifremi ve kullanıcı adımı giriyorum oyunu açmıyor
Şifrenizi yazınız oraya gözükmüyor ama yazılıyor.böyle oluyo şifre girilmiyo entera basınca da kapanıyo neden acaba bilen var mı?
Beyaz ekran sorunu alıyorum,konunun başında olan çözümü yükledim hala aynı.
Apk var mı dil fark etmezBu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.
Yok oyun motoru desteklemiyor.Apk var mı dil fark etmez
Şimdiki zamanda nika gençti geçmişe gidip aynı kızla ve onun yaşlı hali ile karşılaşma nasıl oluyor yaBabasının geçliğine gidiyor. Okulda karşılaşıyorlar. Geçmişte aynı evde yaşadıkları sarışın kızı da buluyor. Yaşlanmış halde. Bu o bölüm mü acaba ?
İlk oyunun sonunda kötü bacon nikayı kaçırıyor bizde arkasından kurtarmaya giderken bitiyordu ve sonra güncel sürümün sonuna geldiniz vs.diyordu.Bu sürüm ( sezon ) nikanın kaçırıldıktan sonrasındaki olan olaylarımı anlatıyor ( geçiyor ),yani ordanmı devam ediyoruz ? Ve şu an en güncel sürüm bumu acaba ?Yok oyun motoru desteklemiyor.
Evet şu anda son sürümdür.İlk oyunun sonunda kötü bacon nikayı kaçırıyor bizde arkasından kurtarmaya giderken bitiyordu ve sonra güncel sürümün sonuna geldiniz vs.diyordu.Bu sürüm ( sezon ) nikanın kaçırıldıktan sonrasındaki olan olaylarımı anlatıyor ( geçiyor ),yani ordanmı devam ediyoruz ? Ve şu an en güncel sürüm bumu acaba ?