Bekleyiniz açılacak uzun sürüyor orası biraz.Çözümünü bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 7013
Hayır 1.sezon Türkçe oyunlar kategorisinde bulunuyor.bu linkte 1. sezon yok değil mi bilen biri cevaplayabilir mi?
2.sezonun bölümleri mevcuttur. O açılış ekranında beklemeniz gerekiyor sadece kapanmaması lazım.oyunu indirmiştim ilk versiyonunu, şimdi oynayım dedim, kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum, giriş yapıldı diyor ve sonra ekran kayboluyor ve oyun açılmıyor, bu 2. sozon tüm oyun dahil mi ?
kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum ve kapanıyor ama hiç bir şey acılmıyor, defalarca 3-4 dk bekledim ama ne gelen var nede giden hocam2.sezonun bölümleri mevcuttur. O açılış ekranında beklemeniz gerekiyor sadece kapanmaması lazım.
Bad HeroGenelev konulu bı oyun vardı neydi adı
Sisteminiz yetmiyor olabilir, sorun bizlik değil ama akşam yine kontrol ederiz.Bu ekran doluyor fakat devamında hiçbir şey olmuyor
TeşekkürlerSisteminiz yetmiyor olabilir, sorun bizlik değil ama akşam yine kontrol ederiz.
O kısım uzun sürüyor, sadece bekleyin.oyun dosyası okunuyor kısmı bir türlü bitmedi
Hala daha bulunuyor Türkçe olarak.1. Sezonu türkçe oyunlardan kaldırılmış, tekrar eklenir mi?
Hayır sitede yok, bulamadım. Link atabilir misiniz?Hala daha bulunuyor Türkçe olarak.