nankatsu_13
Kayıtlı Üye
2.sezonada başlamadım zaten henüz,öyle görünce merak ettim Kötüleri yenelim kızları kurtarak vb.yeterÇok güzel şeyler sizleri bekliyor Spoiler vermeyim şimdi. Baya güzel şeyler oluyor
2.sezonada başlamadım zaten henüz,öyle görünce merak ettim Kötüleri yenelim kızları kurtarak vb.yeterÇok güzel şeyler sizleri bekliyor Spoiler vermeyim şimdi. Baya güzel şeyler oluyor
Maalesef belli değil.Oyun beta'dan ne zaman çıkar söyler misiniz?
2.sezondan başlıyor.1.sezondan devam ediyor mu yoksa 2.sezondan mı başlıyor kusura bakmayın tam anlamadığım için sordum
Reklamlara veya bildirimlere izin vermen gerekiyor. Yada karşıdan yüklemelere izin ver gibiindirme linklerinde vpn i kapatın tekrar deneyin diyor ama vpn falan açık değil nasıl yapabilirim ?
Oyunun birinci sezonunu nereden bulabiliriz ?
Oyun 1. Oyunun devamı niteliğinde mi çıkartılmışTimestamps, Unconditional Love Türkçe 1.0 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Şehvetli arzuları yüzünden korkunç hatalar yapan bir üniversite öğrencisisin. Ama şanslısın, en iyi arkadaşın zamanı bükmenin bir yolunu buldu... Geri dönüp bazı hatalarını düzeltme şansın var... Hayatını daha iyi hale getirmek için, geçmişini düzeltebilecek misin ? Yeni kararlar...adultoyunceviri.com
Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Yardım edebilecek var mı? beyaz ekran hatası alıyorum
Çeviri dosyalarını korumak için kullanılan 3.parti yazılımı o şekilde algılıyor virüs yok oyunlarda.oyunu bilgisayarım açmadı trojen buldu virus içeriyor galiba
Sorunu düzelttim.Şimdi ise nika bana evin anahtarını veriyor eve git diyor.Haritada nikanın evi görünmüyorEkran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.