Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Unity Türkçe Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
R10
B

BraK3N

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Trojen virüsü var bilginiz olsun

B

BraK3N

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çeviri dosyalarını korumak için kullanılan programı tehtid olarak algılıyor dosyalarda trojen yok bir bilgisayara trojen sokmak öyle kolay değil.
Öyle kolay değil derken ne demek istedin ? dosyayı bilgisayara atarsan bilgisayara trojen sokmuş olmuyor musun ? Gördüğün gibi Windows Defender algılıyor ben bir şey yapmıyorum.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Öyle kolay değil derken ne demek istedin ? dosyayı bilgisayara atarsan bilgisayara trojen sokmuş olmuyor musun ? Gördüğün gibi Windows Defender algılıyor ben bir şey yapmıyorum.
Bu 3. parti bir yazılım, 3. parti yazılımlarını zaten genelde virüs olarak görür. Sitedeki tüm Türkçe oyunlarda aynı şifrelemeyi kullanıyoruz. Eğer bir kuşkunuz varsa silebilir ve bir daha indirmeyebilirsiniz.

B

BraK3N

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu 3. parti bir yazılım, 3. parti yazılımlarını zaten genelde virüs olarak görür. Sitedeki tüm Türkçe oyunlarda aynı şifrelemeyi kullanıyoruz. Eğer bir kuşkunuz varsa silebilir ve bir daha indirmeyebilirsiniz.
Zaten 2 tane virüs buluyor bir tanesinin önemi düşük olduğu için onun koruma olduğunu düşünmüştüm ama işin içine trojan girince tabi ki tedbirli olmak gerekiyor bütün bilgilerimiz başkasına geçebilir ve daha kötü sonuçlara yol açabilir. Tavsiyen için teşekkürler.

N

nestherrrr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar ben neden indiremiyorum oyunu
indirmnelinkine tıkladığımda sadece reklamlar var hep her tıkladığımda
biri yardımcı olabilir mi lütfen....

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
arkadaşlar ben neden indiremiyorum oyunu
indirmnelinkine tıkladığımda sadece reklamlar var hep her tıkladığımda
biri yardımcı olabilir mi lütfen....
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.

MonkeyD.Luffy

MonkeyD.Luffy

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
0$
sezon 2 çalışmıyor hata veriyor. acaba bende mi sorun var. hem mega hemde cgould den indirdim 2 side aynı

M

Meraklı58

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaslar bu 2. Sezonun final versiyonu mu yani ben bunu indirdiğimde 2. Sezonun tamamini oynayabilcek miyim

lomegra

lomegra

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyuna tıklıyorum görseldeki ekran çıkıyor, ve kullanıcı adımı yazıyorum ama şifreyi yazmıyor, kullanıcı adına yazarken şifreyi neden yazmıyor, lütfen yardım edin..

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    63 KB · Görüntüleme: 16
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
oyuna tıklıyorum görseldeki ekran çıkıyor, ve kullanıcı adımı yazıyorum ama şifreyi yazmıyor, kullanıcı adına yazarken şifreyi neden yazmıyor, lütfen yardım edin..
Şifrenizi yazsanız da orada görünmez. Siz şifrenizi yazıp giriş yapın.

J

Janjakrusso

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle oyun hikaye bazında güzel nadir oyunlardan bir tanesi. Hikayesi çok geniş ve her yere evrilebilir. Umarım devamı hızlıca gelir ve çeviriside hızlıca yapılır. Böyle bir oyunu Türkçe dil seçeneği sundukları içinde Adult Oyun Çeviri ekibine teşekkürler <3. Birazdan yazacağım şey oyunla ilgili benim teoirm= --spoiler-- Bence Bacon ve yaşlı jhon aynı kişi. Yaşlı jhon (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim röntgenci komşudan bahsediyorum) Baconun yaşlanmış hali bunu düşünme sebebimde ikiside ''ben hem geçmişim, hem de geleceğim'' cümlesini kullanması. Bu cümle teorimi bence gerçek kılacak bunun yanında küçük bir bilgi gözüksede ikisi de gözlük takıyor, ikiside zaman makinesine sahip.

G

gecebaki

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eğer bunu indirirsem ilk sezon da içinde oluyor mu ?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
İlk sezonu bulamadım direk bağlantıyı atar mısın rica etsem

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3$
oyuna güncelleme geldi ne zaman güncel versiyonu gelir :)

Bulut_Bey

Bulut_Bey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu girdiğim zaman normal açılış ekranı yerine farklı sistem girişi gibi ekran geliyor kullanıcı adı giriliyor ama şifre kısmına birşey yazamıyorum oyun başlamıyor

Üst Alt