Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.kullanıcı adımı ve şifremi doğru girmeme rağmen yanlış diyip atıyor.En az 10 kere denedim
Çeviriler çalınmasın diye kullanılan programı bilgisayar virüs olarak algılıyor ama güvenle oynuyabilirsiniz.Arkadaşlar bende virüs veriyor bi yardım edermisniz
Çeviriler çalınmasın diye kullanılan programı bilgisayar virüs olarak algılıyor ama güvenle oynayabilirsiniz.oyunu indirince AOC diye uygulama geliyor tıklıyorum hata veriyor ve windows trojen virüsü diye uyarıyor yardım edermisiniz
evetTimetampsi oynadım en son nicayı geçmişe yolladı birisi ondan sonrasına burdan mı devam edeceğiz
Yazsanız da ekranda görünmüyor, şifrenizi yazıp girin.aoca tıkladıgımda kullanıcı ismimi yazabiliyorum ama şifremi yazamıyorum
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.Bunu indirirsem 1. sezon içinde oluyor mu yoksa onu da indirmem lazım mı ?
ArigatoAyrı ayrı indirmeniz gerekiyor.
Oyunda virüs bulunmuyor sadece çevirilerimiz çalınmasın diye kullandığımız program var onu bilgisayar tehtid olarak algılıyor ama güvenle oynayabilirsiniz.pc ağırlaştı virüs olarak görüyor oyunu oyununuz virüslü sanırım sildim oyunu.yinede elinize sağlık emek vermissiniz.
Hayır oynayamazsınız ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.beyler bunu indirdimmi ilk oyunuda oynayabilirmiyim
ilk sezonu bulamadım atarmısın buradanHayır oynayamazsınız ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.