kennyR
Çevirmen
Çeviriden kaynaklı bir hata olmadığı için düzeltebilecek tek kişi oyun yapımcısı. Oyunun yeni bir hata güncellemesi çıkmasını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Umarım fix atarlar hiç oynayamadan sildim şahsen.
Çeviriden kaynaklı bir hata olmadığı için düzeltebilecek tek kişi oyun yapımcısı. Oyunun yeni bir hata güncellemesi çıkmasını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Umarım fix atarlar hiç oynayamadan sildim şahsen.
Oyunda Bug var fix güncellemesi bekleniyor.Güncelleme nerede bitiyor en son eve patronicenin kocası geldi bitti ne dışarı cıkılıyor nede diger karekterlerle etkileşime girilebilyor para da kasamıyorsun
Yapımcı kaynaklı olduğundan düzeltilemiyor. Hatalar için yapımcının güncelleme çıkartmasını beklemeniz gerek.Oyun oynanmıyor. Sürekli hata veriyor.
Maalesef. Yapımcı tüm hataları düzelttikten sonra tekrar çevrilmesi gerekecektir büyük ihtimalle. Bir süre daha düzelmez Türkçesi.hatalar düzeltildi mi?
Oyunun mevcut sürümü yapımcısından kaynaklı hatalar yüzünden bitirilemiyor. Bizden kaynaklanan bir şey değil. Yeni sürümün çıkmasını beklemeniz gerek.Oyunda bir iki saat oynadıktan sonra bir yere geldim ve orda etkileşime girdiğim anda sürekli olarak oyundan atıyor hata veriyor
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Merabalar cok guzel elinize salik.Devami nezaman gelir ?
Android 13 için geçici bir çözüm bulduk ve bunu Discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalında videolu bir şekilde anlattık videoyu kanalın sabitlenenler kısmından bulabilirsiniz.Merhabalar Android 13 kullanıyorum daha önceden bu tip bir hata almamıştım herhangi bir izin istemesine rağmen gerekli izinler verilmedi diyor başka bir oyunda da öldürdü bu hata sebebi nedir acaba