Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.güncelleme gelmiyomu ?
Yani diyorsunuz ki bir disiplinimiz yok hangisi en çok istenirse onu çeviriyoruz fakat vip kısma çok öncelik gösteriyorsunuz onun nedeni nedir?Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.
Nasıl bir disiplinsizlik gördünüz burada? Diğer mod arkadaşım gayet net açıklamış. Türkçe oyunlarda en popüler, istenilen ve üyelerin ilgi gösterdiği neyse o öncelikli sıraya alınıyor ve çevirmen arkadaşlar yetiştirmek için elinden geldiğince hızlı çeviriyor ve yayınlıyoruz.Yani diyorsunuz ki bir disiplinimiz yok hangisi en çok istenirse onu çeviriyoruz fakat vip kısma çok öncelik gösteriyorsunuz onun nedeni nedir?
Bu hatayı ilk kez sende gördüm discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz belki bilen birileri vardır.oyunda ev sahibesinin dizime uzandigi gun pazartesi gunu gece yarisi uyuma simgesi gelmiyor butun odalar bos hicbir yerde yatamiyorum gunu atlasam bile tekrar pazartesiden basliyorum lutfen yardim edin
sunucuya nerden katilabilirimBu hatayı ilk kez sende gördüm discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz belki bilen birileri vardır.
sunucuya nerden katilabilirim
Çözdüm mu bende de aynı sorun varoyunda ev sahibesinin dizime uzandigi gun pazartesi gunu gece yarisi uyuma simgesi gelmiyor butun odalar bos hicbir yerde yatamiyorum gunu atlasam bile tekrar pazartesiden basliyorum lutfen yardim edin
Bir önceki günün olduğu save varsa ordan tekrar oynayamayı denediniz mi?Çözdüm mu bende de aynı sorun var
Denedim ama sonuç yine aynıBir önceki günün olduğu save varsa ordan tekrar oynayamayı denediniz mi?
Eternum yıl olacak neredeyse hala gelmediNasıl bir disiplinsizlik gördünüz burada? Diğer mod arkadaşım gayet net açıklamış. Türkçe oyunlarda en popüler, istenilen ve üyelerin ilgi gösterdiği neyse o öncelikli sıraya alınıyor ve çevirmen arkadaşlar yetiştirmek için elinden geldiğince hızlı çeviriyor ve yayınlıyoruz.
Destekçi VIP üyeliğimizi herkese açtığımızda zaten bunun böyle olacağını ve sayısız içeriğe ulaşabileceklerini vaat etmiştik bizde bunu gerçekleştiriyoruz.
Discord sunucumuzdan yardım almaya çalıştınız mı?Denedim ama sonuç yine aynı
Gelmemesinin nedenleri olabilir sonuçta bunlar yapay zeka ile değil de insanlar tarafından çevirilmekte ve discord sunucumuzda neden ve ne zaman gelebileceğinin duyurusu yapılmıştı.Eternum yıl olacak neredeyse hala gelmedi
evet ben yazdim ama oyunla ilgili pek bilgisi olan yokmus hep en sondaki hatayi soyluyorlarDiscord sunucumuzdan yardım almaya çalıştınız mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Koridora pano vazo vs. Nasil yerlestiriyoruz pc den oynuyorum
oyunda ev sahibesinin dizime uzandigi gun pazartesi gunu gece yarisi uyuma simgesi gelmiyor butun odalar bos hicbir yerde yatamiyorum gunu atlasam bile tekrar pazartesiden basliyorum lutfen yardim edin
oyunda ev sahibesinin dizime uzandigi gun pazartesi gunu gece yarisi uyuma simgesi gelmiyor butun odalar bos hicbir yerde yatamiyorum gunu atlasam bile tekrar pazartesiden basliyorum lutfen yardim