B
Barbar4635
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kısmetse olur....En kısa sürede.
Kısmetse olur....En kısa sürede.
Hocam ayın 3 de 1 ü bitti. 1 tane oyun paylaşıldı. Ne anladık böyle etkinliktenEn kısa sürede.
Maalesef oyun paylaşımları ile ben ilgilenmiyorum ama şu an yazılımcımız çok yoğun olduğu için bundan dolayı bir gecikme oluşmuştur. Telafi edilecektir.Hocam ayın 3 de 1 ü bitti. 1 tane oyun paylaşıldı. Ne anladık böyle etkinlikten
Bitirdiğinizden emin misiniz? Çünkü oyun final vermedi.Ben bu oyunu daha önce oynadım ve bitirdim bu yayınlanan yeni sürüm mü yoksa sadece etkinlik için mi yayınlandı ?
Vakit artık gelmedi mi ?En kısa sürede
Nasipte varsa...En kısa sürede.
Bu siteye neredeyse 3 yıldır üyeyim bir çok kez destekçi paketi, beta erişimleri satın aldım. Bunları alma sebebim katıldığım günden beri bu sitenin gerçek bir özveri ile oyun çevirileri yapmasıydı. Ama özellikle son dönemde görüyoruz ki inanılmaz bir ciddiyetsizlik var. Evet oyunlar gecikebilir sorunlar çıkabilir ama çıkıp adam akıllı açıklama yapan bir yönetici bile yok artık. Paketleri satalım oyunları da salariz bir ara kafasına dönmüş durumda. Bu arada bir eleştiriden ziyade hayal kırıklığımı dile getirmek istedim. Bence üyelerinizi biraz daha ciddiye almalısınız artık.
Oyun konularının altında sürekli sürekli bilgilendirme yazısı paylaşılamaz, araya kaynayıp gidiyor sonuçta mesaj yazıldıkça. Onun için bilgilendirmeler genelde Discord sunucusu üzerinden yapılıyor. Oyunun neden geciktiğiyle alakalı açıklama da yine Discord sunucusundaki etkinliğe özel kanaldan yapıldı. Destek talebi açıp Discord rolü aldıktan sonra açıklamaların tamamına, destekçi özel kanallara erişebilirsiniz.Sayın yetkililer yanlış anlamayın genelde destekçi plus aliyorum cevirmenlere destek olsun çevirmenler azalmasin diye bu sadece bu site içinde değil normal PC oyunları içinde ancak bu aralar oyunlar hep belirlenen tarihten daha geç çıkıyor bu bir oyun içinde değil çevirmen eksiği filan mı var anlayamadım normalde etkinlik boyunca haftada iki oyun çıkamadı lazım ama 1 oyun anca çıktı acaba sorun nedir yani düzgün bir açıklama gelse inanın diğer arkadaşlarda bezlemez ve sormaz ilginiz için teşekürler
discord üzerinden çark satmaya çalışıyorsunuz hala etkinlikle alakalı nerde açıklama yaptınız.Oyun konularının altında sürekli sürekli bilgilendirme yazısı paylaşılamaz, araya kaynayıp gidiyor sonuçta mesaj yazıldıkça. Onun için bilgilendirmeler genelde Discord sunucusu üzerinden yapılıyor. Oyunun neden geciktiğiyle alakalı açıklama da yine Discord sunucusundaki etkinliğe özel kanaldan yapıldı. Destek talebi açıp Discord rolü aldıktan sonra açıklamaların tamamına, destekçi özel kanallara erişebilirsiniz.
Büyük ihtimalle destek talebi açmamışsın, rolün olmadığı için etkinlikle alakalı kanalı göremiyorsun. Aşağıya bırakacağım linkteki kısmı doldurup Discord rolü alabilirsin.discord üzerinden çark satmaya çalışıyorsunuz hala etkinlikle alakalı nerde açıklama yaptınız.
İlkbahar etkinliğinde oyun portlamaya vakit ayıramadığımız için ilk haftalar oyun açısından verimsiz geçti. Bundan dolayı etkinliğin süresi ortalama 45 günden 60 güne çıkartıldı. İçerik sayısı ise ortalama 15 oyundan 20 oyuna çıkartıldı.Hani her hafta yeni oyun geliyordu 2 hafta oldu tik yok
Reis kolay iş değil adamların elinden bişey gelmez zaten yazilimcilarina ulasamiyolar kaç gündür kendi cabalariyla bildikleri kadar yapıyorlar illaki telafi ederler.3 haftada bir oyun paylaştınız. Etkinlik satın alanlara geçmiş olsun.Daha bu siteden oynanmaz.Açıklamaları sadece oyalamaktan ibaret. 60 güne çıktı ,20 oyuna çıkardık vs Oyunu portlayamadık....
3 haftada bir oyun paylaştınız. Etkinlik satın alanlara geçmiş olsun.Daha bu siteden oynanmaz.Açıklamaları sadece oyalamaktan ibaret. 60 güne çıktı ,20 oyuna çıkardık vs Oyunu portlayamadık....
Hani her hafta yeni oyun geliyordu 2 hafta oldu tik yok
Sayın yetkililer yanlış anlamayın genelde destekçi plus aliyorum cevirmenlere destek olsun çevirmenler azalmasin diye bu sadece bu site içinde değil normal PC oyunları içinde ancak bu aralar oyunlar hep belirlenen tarihten daha geç çıkıyor bu bir oyun içinde değil çevirmen eksiği filan mı var anlayamadım normalde etkinlik boyunca haftada iki oyun çıkamadı lazım ama 1 oyun anca çıktı acaba sorun nedir yani düzgün bir açıklama gelse inanın diğer arkadaşlarda bezlemez ve sormaz ilginiz için teşekürler
Bugün veya yarın No More Money ile oyun paylaşımlarımıza geri başlıyoruz. Kadroda bulunan yazılımcımızdan 2 haftadır haber alamıyoruz, bu yüzden oyunları hazırlayabilmek için yeni sistem geliştirmemiz gerekti. Neredeyse her gün neden oyun gelmediğiyle alakalı Discord beta kanalı üzerinden açıklama yapıldı. Sizide anlıyoruz, çoğunuz yeteri kadar bilgilendirilmediğinizi düşünüyorsunuz ama kurulduğumuz günden beri bilgilendirme paylaşımlarımız hep discord sunucumuzdaki beta kanallarından yapılıyor.Bu siteye neredeyse 3 yıldır üyeyim bir çok kez destekçi paketi, beta erişimleri satın aldım. Bunları alma sebebim katıldığım günden beri bu sitenin gerçek bir özveri ile oyun çevirileri yapmasıydı. Ama özellikle son dönemde görüyoruz ki inanılmaz bir ciddiyetsizlik var. Evet oyunlar gecikebilir sorunlar çıkabilir ama çıkıp adam akıllı açıklama yapan bir yönetici bile yok artık. Paketleri satalım oyunları da salariz bir ara kafasına dönmüş durumda. Bu arada bir eleştiriden ziyade hayal kırıklığımı dile getirmek istedim. Bence üyelerinizi biraz daha ciddiye almalısınız artık.