Son Konular
kendim %20 lerde olduğum kayıttan başladım bi tekrar aynı bilen varsa eğer oyunun bittiği yer - Ella ile Chloe'nin birlikte eve gittiği bölüm sonrası yokFarklı bir kayıt dosyası açıp orada oynayıp olduğunuz yere gelmeyi denediniz mi?
Bir de discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz belki hatanın sebebini bilen bir kişi vardır yardımcı olabilir.kendim %20 lerde olduğum kayıttan başladım bi tekrar aynı bilen varsa eğer oyunun bittiği yer - Ella ile Chloe'nin birlikte eve gittiği bölüm sonrası yok
Net bir tarih veremem ama oyun en yakın tarihte güncelleme alacak.Update Beklicez oyun iniyor İNG versiyonunu Oynadım şimdi bunu Oynamak nasip olacak
Muhtemelen Android sürümünüz 13. Biz bunun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Oyun %17 de kalıyo başka görev vermiyodu bu sürümü bitirdin yazıyodu ama normalde oyun şuan %55 civarında sanırım bende oyunu sildim bida yükledim şimdide gerekli izinler verilmedi hatası veriyo
Net bir tarih veremem ama oyun en yakın tarihte güncelleme alacak.V59012 sürümü çıkmış güncelleme ne zaman alır?
En kısa zamanda toplu güncellemeleri kapsayan oyunu yayınlayacağız.Son sürüm ne zaman gelecek
RPGM Oyunlar için:Discord kanalından bu oyunun save dosyasını indirdim ama nereye atacağım acaba ? Yerel disk c'de ki aoc klasöründe bu oyunun klasörü yok.
Oyunun türkçe sürümü en son 30.11.2022 tarihin de eklendi.Güncelleme aldı mı oyun
Teşekkür ederim bilgi için peki bir sonra ki eklenme tarihi için bir bilgi verebilir misiniz?Oyunun türkçe sürümü en son 30.11.2022 tarihin de eklendi.
Net bir tarih veremem ama oyunun bir kaç sürümünün toplu bir şekil de çevirilip siteye ekleneceğini düşünüyorum.Teşekkür ederim bilgi için peki bir sonra ki eklenme tarihi için bir bilgi verebilir misiniz?
Çok kısa süre içerisinde sitemize toplu güncellenmiş hali gelecek.Teşekkür ederim bilgi için peki bir sonra ki eklenme tarihi için bir bilgi verebilir misiniz?