Phoenix
Editör
Şu anlık net bir şey yok 1-2 sürüm sonra gelebilir.ne zaman güncellenir acaba
Şu anlık net bir şey yok 1-2 sürüm sonra gelebilir.ne zaman güncellenir acaba
Oyun Final vermeden herkesin erişimine açılmayacak.Ne kadar kaldı bunu bedava olması
Her güncellemede %2 çıkartıyor yapımcı. Çıkan altı sürüm var, çevirisi de en kısa zamanda yapılıp paylaşılır, merak etmeyin. Daha güncel bilgi almak için 'Destek Talebi' oluşturup Discord sunucumuzdaki oyuna özel kanala erişebilirsiniz.2 güncelleme de bir yenilencek demiştiniz 63022 sürümü çıktı oyunun 10 tur güncellendi neden geçikiyor acaba
Çevirisi de en kısa zamanda yapılıp paylaşılacak. Konuyla alakalı haberdar olmak için Destek Talebi oluşturup discord sunucumuzdaki The Genesisis Order için oluşturulmuş kanala erişebilirsiniz.NE zaman çıkacak bu yeni güncelleme acaba ?
Normal versiyonda çeviri yumuşatılmış oluyor. Özel çeviri ise direk ne yazıyorsa o çevrilmiş oluyor.Normal versiyon ile özel versiyon arasındaki fark nedir ? Hangisini almalıyım ?
Net bir tarih veremiyorum ama çok kısa süre içerisinde yeni sürümü gelecek.ne zaman güncellenicek acaba baya güncellleme aldıda 3-4 tane
Şu anda oyunun ana hikayesi %78e kadar gidebilmekte. Genel anlamdaysa oyununun ingilizce sürümü %63 fakat türkçe sürümü %51 yakın zamanda oyuna yeni güncellemeyi getireceğiz.Oyun hikayesi %kac a kadar ilerliyor %20 de bildirim verdi bu hikaye bölümünü tamamladınız diye
dediğim şey bu yani buydu bu konuda bilgin varmı gerçekten bitti mi yoksa başka bir olay mı varŞu anda oyunun ana hikayesi %78e kadar gidebilmekte. Genel anlamdaysa oyununun ingilizce sürümü %63 fakat türkçe sürümü %51 yakın zamanda oyuna yeni güncellemeyi getireceğiz.
%20 de verdiyse eski bir sürümünü indirmiş olabilirsiniz.dediğim şey bu yani buydu bu konuda bilgin varmı gerçekten bitti mi yoksa başka bir olay mı var
indirdiğim dosya bu şekilde%20 de verdiyse eski bir sürümünü indirmiş olabilirsiniz.
Sitede ki son sürüm bu oyuna daha başlamadım ondan sorayım birilerine ona göre yazarım.indirdiğim dosya bu şekilde
The Genesis Order v.51113 - Adult Oyun Çeviri+ - bu eski mi yenisinin linkini verebilir misin bu eskiyse eğer
Sordum herkes %51 diyor save dosyanı kopyala baştan son sürümü indirip tekrar dene bir belki düzelir ve görevlere bak belki atladığın bakmadığın karakterler kalmıştır.Sitede ki son sürüm bu oyuna daha başlamadım ondan sorayım birilerine ona göre yazarım.
sorun bendeyse eğer baştan bi daha da oynarım silip tekrar yükleyip sorunu bilsek yeterli :d deneyeyim - bakmadığım atladığım bişey mi var diye yarım saat gezdim biraz önce bi yerde varsa bile ben bulamadımSordum herkes %51 diyor save dosyanı kopyala baştan son sürümü indirip tekrar dene bir belki düzelir ve görevlere bak belki atladığın bakmadığın karakterler kalmıştır.
Farklı bir kayıt dosyası açıp orada oynayıp olduğunuz yere gelmeyi denediniz mi?sorun bendeyse eğer baştan bi daha da oynarım silip tekrar yükleyip sorunu bilsek yeterli :d deneyeyim - bakmadığım atladığım bişey mi var diye yarım saat gezdim biraz önce bi yerde varsa bile ben bulamadım