Dedektif miyiz, ayak işçisi mi belli değil aga. ToN için de bu yorumu yapmıştım, devam oyunu olduğu için yine bu yorumu yapacağım. Birisine selam veriyorsun hoop bir anda cinsel etkileşim. Eski oyunda karakterlerin kalp'leri vardı. Onları doldurunca bazı etkileşimler oluyordu, bu kalp doldurma mevzusu çok tatmin edici değildi (yine her an cinsel bir sahne oluyordu) ama bu oyunda bu çok daha fazla ve basit bir şekilde oluyor. Tek tatmin edici yani, bir önceki oyuna göre karakterler daha güzel. Çok sahne olduğundan yakındığımı söyleyebilirsiniz, evet bir adult oyun biliyorum, ama arkadaş sanki koca kasabada tek erkek mc, bütün kadınlarda ona teklif ediyor durumu hiç gerçekçi değil. (Bunu kabul edin) Yine de sahneler bir nlt klasiği olarak 10/10 Şu grafikler başka oyunlarda olsaydı, (özellikle hikayesi ile ön plana çıkan oyunlardan bahsediyorum. Örn: Deluca Family gibi) kim bilir o oyunu nasıl bir başyapıt olmuş diye yorumlardım. En sevdiğiniz oyunu eleştirdiysem kusura bakmayın, bunlar benim naçizane düşüncelerim.