EmberMoon
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Azda değil gayet iyi gidiyor güncelleme hemen indiriyorum
Azda değil gayet iyi gidiyor güncelleme hemen indiriyorum
Hocam oynamak için finali bekliyorum ama oyunun final yapması 2 yıl sürer mi gerçekten yukarda öyle bir cevap vermişsin. Tahmini mi yoksa bi gerçekliği var mı?
Tahmin değil, güncellemeler doğrultusunda hesaplama yaptığımızda 2 Yıl gibi bir süre üçerisinde final yapması bekleniyor.Hocam oynamak için finali bekliyorum ama oyunun final yapması 2 yıl sürer mi gerçekten yukarda öyle bir cevap vermişsin. Tahmini mi yoksa bi gerçekliği var mı?
Nasıl bir hata alıyorsunuz?Arkadaşlar bu oyunu indirdim ama açamıyorum neden ?
Normal çeviri mi indirdiniz yoksa özel çeviri mi?Bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır.
NormalNormal çeviri mi indirdiniz yoksa özel çeviri mi?
Hayır, indirdiğiniz dosyanın adında + işareti var mı ? Varsa eğer özel versiyonu indirmişsiniz demektir.İlla özel versiyonu mu almam gerekiyor?
The genesis order v.07012 - adult oyun çeviri+.apkHayır, indirdiğiniz dosyanın adında + işareti var mı ? Varsa eğer özel versiyonu indirmişsiniz demektir.
Özel Türkçe versiyonunu indirmişsiniz, ondan erişim izni verilmiyor. Normal Versiyon adı altındaki linklerden indirip giriş yapın.The genesis order v.07012 - adult oyun çeviri+.apk
birde oyun %0 da kaldı bölüm bitti diyor sandıkların ikisi de açılmıyor.güncelleme geldiği zaman tekrar indirmem gerekiyor mu ?
Evet, oyunu silip tekrardan yüklemeniz gerekmekte.güncelleme geldiği zaman tekrar indirmem gerekiyor mu ?
Mevcut sürümün sonuna gelmişsinizdir.birde oyun %0 da kaldı bölüm bitti diyor sandıkların ikisi de açılmıyor.
Yapımcı her 15 günde bir yeni güncelleme getiriyor bizde 2-3 güncelleme birikmesini bekleyip çeviriyoruz.güncelleme ne zamam gelecek ?